Yvonne Martin

Yvonne Martin, haar meisjesnaam Beaugé Yvonne, is een Franse uitgever, geboren 29 februari 1916 in Parijs, de dochter van de uitgever Margaret Beaugé.

Filmografie

  • 1934 Lake checkers
  • 1934: Geen familie
  • 1935: De Geheimen van Parijs
  • 1936: Under Western Eyes
  • 1936: De verschrikkelijke Lovers Marc Allégret
  • 1937: Je hebt niets te verklaren?
  • 1937: Scribble
  • 1937: De Koningin van Malakka
  • 1937: De zaak van Lyon mail
  • 1938 Storm
  • 1938 Stage Door
  • 1938: Kapitein Benoît
  • 1939 Valkuilen
  • 1940: De Emigrant
  • 1941: Eerste Prom
  • 1941 Parade 7 nachten
  • 1941: Trailers
  • 1941: Het is me niet
  • 1942: De hertogin van Langeais
  • 1942: Het bed kolommen Roland Tual
  • 1942 Cap off
  • 1942: Love Letters
  • 1942 Haut-le-Vent
  • 1943: Angels of Sin
  • 1944: Goedenavond dames en heren welterusten
  • 1945: Vierentwintig uur perm '
  • 1946: De engel die ik kreeg
  • 1947: Televisie, morgen oog
  • 1947: The Wrath of the Gods
  • 1947: Les Amants du Pont Saint-Jean
  • 1948: Het Boegbeeld
  • 1949: Een hond en Mrs.
  • 1949: Jean van de Maan
  • 1949: Bishop
  • 1950: De Parijse Waltz
  • 1950: Prins van Banco
  • 1951: Geen genade voor vrouwen
  • 1951: Vuile Handen
  • 1951: Gallows Game
  • 1952: Bal Clown
  • 1952: De Pearl Mr. Fugue
  • 1953: De glorieuze mars
  • 1953: The Lovers Midnight
  • 1954: De blonde Caraque
  • 1955: Sophie en Misdaad
  • 1956: Hallo smile
  • 1956: Mijn pastor onder arme
  • 1957: Elisa
  • 1957: Die mannen zijn beesten
  • 1957: De Garçonne
  • 1959: The Venetian Wedding
  • 1959: De Chevalier d'Eon Secret
  • 1960: Austerlitz
  • 1961: L'Enclos Armand Gatti
  • 1962: The Trial
  • 1975: De Passie van een vrouw zonder hart
  • 1977: Crazy Horse Paris
  • 1985: Carné, de man met de camera