Wendy Schaal

Wendy Schaal is een Amerikaanse actrice geboren 2 juli 1954 in Chicago, Illinois.

Biografie

Filmografie

Film

  • 1976: Bound for Glory: Mary Jo Guthrie
  • 1978: Record Stad: Lorraine
  • 1984: Waar de jongens: Sandra Roxbury
  • 1985: Creature Beth Sladen
  • 1987 Munchies: Marge Mavalle
  • 1987: Het overdekte Adventure: Wendy
  • 1987 Miracle on 8th Street: Pamela
  • 1988: Branden van de nacht: Extra Voices
  • 1989: De Forenzen Joe Dante: Bonnie Rumsfeld
  • 1990: Going Under: Jan Michaels
  • 1994 Red Shoe Diaries 9: hotline:
  • 1994: De zomer van mijn elf jaar later: Emily Pommeroy
  • 1998: Small Soldiers: Marion Fimple
  • 2001 vakantie in de zon: Jill
  • 2006: Loving Annabelle: Senator Tillman

TV

  • 1976: Welcome Back, Kotter
  • 1976: Rhoda: Jan
  • 1977: Fish: Peggy
  • 1979 Familie: Sarah
  • 1979 Kleine Huis op de Prairie: Christie Norton
  • 1980: Het is een Living: Vicki Allen
  • 1980: Fantasy Island: Julie
  • 1982: Strike Force
  • 1982: Liefde, Sidney
  • 1982: The Love Boat: Elaine Hamilton
  • 1982: Happy Days: Lorraine
  • 1983 AfterMASH Bonnie Hornbeck
  • 1984 Fatal Vision: Colette MacDonald
  • 1984 Spy model: Rebecca
  • 1985 K 2000: Jamie Downs
  • 1985: Finder van Lost Loves Emma Tate
  • 1985-Team: Karen
  • 1986 MacGyver: Karen Blake
  • 1986 Airwolf: Marilyn Kelsey
  • 1986 Verbazingwekkende Verhalen: Sheena
  • 1987: Tales from the Hollywood Hills: Pat Hobby Samen met Genius: Verpleegster Earle
  • 1987: Wanneer de tijd komt: Laura
  • 1987: Mijn Twee Dads: Christine
  • 1988: Mutts: Janice Gillman
  • 1988 Full House: Vivian
  • 1988 Night Court: Diane
  • 1989 Dear John: Lisa
  • 1989: Bijna Vertrokken: Liz Dooley
  • 1990: Goede Zorg: Debbie Lapidus
  • 1992: Northern Exposure: Tammy Tambo
  • 1993 Red Shoe Diaries
  • 1994 Runaway Daughters: Mrs. Cahn
  • 1994: Reform School Girl: Girl Velmont
  • 1995: Arabesque: Zulika Brown
  • 1995: Out There: Paige Davis
  • 1995: Hope & amp; Gloria: Verpleegster Nancy
  • 1995: De John Larroquette Show: Brenda
  • 1997 Vrienden: Jeanine
  • 1997: Star Trek: Voyager: Charlene
  • 1997: Fired Up: Susan
  • 2000: The X-Files: Martha Crittendon
  • 2001: Boston Public: Mrs. Callie Webb
  • 2001: Associated Helena Barsamian
  • 2001: Six Feet Under: Vickie Dimas
  • 2002 Providence: Nancy Neiman
  • 2002 Boomtown Darlene Beechem
  • 2004: American Dad! Francine Smith