Valentine Dyall

Valentine Dyall is een Britse acteur geboren in Londen 7 mei 1908; stierf op dezelfde plaats 24 juni 1985.

Filmografie

  • 1943: Colonel Blimp Michael Powell en Emeric Pressburger - Von Schönborn
  • 1944: Henry V Laurence Olivier - Hertog van Bourgondië
  • 1945: Ik weet waar ik ga Michael Powell en Emeric Pressburger - Mr. Robinson!
  • 1945 Brief Encounter David Lean - Stephen Lynn
  • 1948: Vijanden in de liefde, Terence Young - Spencer
  • 1952: Ivanhoe Richard Thorpe
  • 1960: The City of the Dead John Llewellyn Moxey - Jethrow Keane
  • 1963: Het Huis van de Duivel door Robert Wise - Mr. Dudley
  • 1964: The Horror van It All Terence Fisher
  • 1967: Fantasie van Stanley Donen - God
  • 1961: Avengers leer, seizoen 6, aflevering 4: Bless you - Butler
  • 1969: John Slim, seriële John Wiles en Brian Hayles - Dr. Brain
  • 1979 Doctor Who "De Armageddon Factor": The Guardian
  • 1983 Doctor Who "mawdryn ondoden": The Black Guardian
  • 1984: Het lichaam in de Bibliotheek, TV film in 3 delen Silvio Narizzano - Lorrimer