Tyler Hoechlin

Tyler Hoechlin Lee is een Amerikaanse acteur. Hij is vooral bekend voor de rol van Michael Sullivan Jr. hebben gespeeld in de film Road to Perdition, en de rol van Martin Brewer in de serie te hebben belichaamd in september thuis en die van Derek Hale in de fantastische serie Teen Wolf dramatische sinds 6 juni 2011.

Biografie

Geboren in Corona, Californië, Tyler Hoechlin Lee is de zoon van Lori en Don Hoechlin. Hij heeft twee broers, Travis en Tanner, en een zus genaamd Carrie. Hij begon met honkbal op de leeftijd van zeven. Hij speelde in het team van de Universiteit van Arizona en de Battle Creek Bombers team Northwoods League. In 2008 speelde hij voor de Universiteit van Californië in Irvin. Tyler begon het spelen van de komedie op de leeftijd van negen. Het werd gekozen uit tweeduizend andere kandidaten voor de rol van Michael Sullivan Jr. spelen in de film Road to Perdition in 2002 kon hij een Saturn Award voor Beste Acteur te krijgen, die hem hebben geleid tot het verkrijgen Martin Brewer rol in de familie drama en in september thuis. Door zijn rol in de serie, werd Tyler genomineerd voor "Mannelijke Nieuwkomer van het Jaar" op de 2004 Teen Choice Awards en in 2005.

In 2007 speelde hij in de tv-film A Nightmare on Elm bos naast Kate Todd en hij speelde in een aflevering van het zesde seizoen van CSI: Miami. Dat zelfde jaar, Tyler werd gekozen om Emmett Cullen belichamen in de Twilight saga succes, maar de rol af. In 2008, de rol van Nick speelde hij in de tv-film Solstice naast Amanda Seyfried, Hilarie Burton en Elisabeth Harnois. In 2009 speelde hij in een aflevering van de serie kasteel en in een aflevering van de serie My Boys

De 27 april 2011, werd hij gevonden in de bioscoop in de komedie Goede te trekken naast Owen Wilson en Christina Applegate, en vervolgens in een dramatische film, Open Gate. In 2012 speelde hij in de komedie Melvin Smarty naast Taylor Cole en Helena Mattsson.

Sinds 6 juni 2011, de rol van Derek Hale speelde hij in het fantastische en dramatische serie Teen Wolf.

Privé-leven

Tyler was in een relatie met de actrice en zangeres Candice Accola 2003-2005 en de actrice en danseres Rachele Brooke Smith, van 2009 tot 2012.Il is in een relatie met Brittany Snow van november 2012.

Filmografie

Film

  • 2002: Road to Perdition Sam Mendes: Michael Sullivan Jr.
  • 2008: Solstice Daniel Myrick: Nick
  • 2011: Open Gate: Kaleb
  • 2011: voor de pers: Gerry
  • 2012: Melvin Smarty: Ricky Hershey

TV

TV-films

  • 1999: Family Tree: Jeff Jo
  • 2001 Trein Quest: Billy
  • 2007: De Klauwen van het bos van David Decoteau: Wes Harding
  • 2012: De Sticks: Clark Russell officer
  • 2014: Undrafted

Tv-programma's

  • 2003 - 2007: in september thuis: Martin Brewer
  • 2007: CSI: Miami: Shawn Hodges
  • 2009: My Boys: Scott Owen
  • 2009: Kasteel: Dylan Fulton
  • 2009: Lincoln Heights: Tad
  • 2011 - heden: Teen Wolf Derek Hale

Onderscheidingen

Beloningen

  • Young Artist Awards 2002: beste hoop in een speelfilm voor Road to Perdition
  • Saturn Awards 2002: beste hoop voor Road to Perdition
  • Teen Choice Awards 2014: Beste Acteur in een reeks

Benoemingen

  • Phoenix Film Critics Society Awards 2002: beste hoop voor Road to Perdition
  • Critics 'Choice Movie Awards 2002: beste hoop voor Road to Perdition