Tim McInnerny

Tim McInnerny is een Engels acteur, geboren op 18 september 1956 in Cheadle Hulme, een voorstad van Manchester.

Biografie

Theater

  • 1985 Pravda met Anthony Hopkins
  • 1990: The Rocky Horror Show in het West End: Dr. Frank-N-Furter
  • 2007: Othello: Iago

Filmografie

TV

  • 1983: Blackadder: Percy, hertog van Northumberland
  • 1985 Edge of Darkness: Terry Shields
  • 1986 Anastasia: Yakovlev
  • 1986: Blackadder II: Lord Percy Percy
  • 1988: Blackadder: The Cavalier Years: Persoon schreeuwen in Menigte
  • 1988: A Very British Coup: Fiennes
  • 1989: Schaduw van de Lus: Lt Ponthieu
  • 1995 Catharina de Grote: Mad Monk
  • 1995: The Great Kandinsky: De Manager
  • 1996 Tracey Neemt ...: Timothy 'Timmy' Bugge # 2
  • 1999: Watership Down: Zilverschoon
  • 1999: Blackadder Back & amp; Forth: aartsdiaken Darling / Darling Hertog / Hertog van Darling
  • 2000 Lonitude: Christopher Irwin
  • 2001: Weet niet bijten je buren: Terrapin
  • 2002: Trial & amp; Retribution VI: Eric Fowler
  • 2004: Gunpowder, Treason & amp; Plot: Cecil
  • 2004: Miss Marple moord ep pastorie: Rev. Leonard Clement
  • 2005: The Strange Case of Sherlock Holmes & amp; Arthur Conan Doyle: Selden
  • 2006: The Line of Beauty: Gerald Fedden
  • 2008: Het lied van Doctor Who Ood heer Halpen

Film

  • 1985 Wetherby: John Morgan
  • 1989 Erik de Viking Sven de Berserk
  • 1995: Richard III: Catesby
  • 1996: 101 Dalmatiërs: Alonzo, Cruella De Vill's Butler
  • 1997: Fairytale: A True Story: John Ferret, een Reporter
  • 1999: Notting Hill: Max
  • 1999: Trader: Tony Hawes
  • 2000: The Miracle Maker: Barabbas
  • 2000: 102 Dalmatiërs: Alonzo, Cruella De Vil's Butler
  • 2001: De nieuwe kleren van de keizer: D. Lambert
  • 2002 Hot Dog
  • 2005: Casanova: De doge
  • 2006: Severance: Richard
  • 2010: Black Death: Hob
  • 2011: Johnny Engels terugkeer van Oliver Parker: Patch Quartermain
  • 2014: Automaten Gabe Ibáñez: Vernon Conway

Korte films

  • 2010: Missing