Robert Day

Robert Day is een regisseur, acteur, scenarioschrijver, producent en regisseur van de fotografie Britse geboren 11 september 1922 op Sheen UK.

Biografie

Filmografie

als directeur

  • 1956: The Green Man
  • Meeting Strangers ': 1957
  • 1957: Rendezvous
  • 1958: Grip van de Strangler
  • 1958: De politie in 2000
  • 1958: Corridors of Blood
  • 1959: Het leven in Emergency Ward 10
  • 1959: Eerste mens in de ruimte
  • 1960: Bobbikins
  • 1960: Tarzan de prachtige
  • 1960: Two Way Stretch
  • 1961: The Rebel
  • 1962: Operation Snatch
  • 1963: The Human Jungle
  • 1963: Tarzan's Three Uitdagingen
  • 1964 Danger Man
  • 1965: De Godin van de Brand
  • 1965: De F.B.I.
  • 1966: Tarzan en de Vallei van Goud
  • 1967: Tarzan en de Great River
  • 1970: Het Huis op Greenapple Road
  • 1970: Parijs 7000
  • 1970: Ritual of Evil
  • 1971: Banyon
  • 1971: Sam Cade
  • 1971: In Broad Daylight
  • 1971: De heer en mevrouw Bo Jo Jones
  • 1971: The Reluctant Heroes
  • 1972: De spionnen sterven in de vroege ochtend
  • 1972: The Sixth Sense
  • 1972: Banyon
  • 1972: Ghost Story
  • 1973: Barnaby Jones
  • 1973: The Great American Beauty Contest
  • 1973: Police Story
  • 1975: Death Stalk
  • 1975: De proef van de Kapelaan van Jensen
  • 1975: Switch
  • 1975: Een huis van Onze Eigen
  • 1976: Twin Detectives
  • 1976: Kingston
  • 1976: Het hebben van Babies
  • 1977: De winnaar neemt allen
  • 1977: Kingston: Confidential
  • 1977: Logan's
  • 1977: Black Market baby
  • 1978: De inleiding van Sarah
  • 1978 Dallas
  • 1978: Het gras is altijd groener dan de septic tank
  • 1979 Moord door natuurlijke oorzaken
  • 1979: Het lopen door het vuur
  • 1980: Detective zoals Bogart
  • 1981: Peter en Paul
  • 1981 Scruples
  • 1982: Marian Rose White
  • 1982: Beyond Witch Mountain
  • 1982: De avonturen van Pollyanna
  • 1983 Running Out
  • 1983: Your Place of Mine ...
  • 1983 China Rose
  • 1983: Cook & amp; Peary: De Race naar de Pole
  • 1985: Hollywood Wives
  • 1985: De dame van Gisteren
  • 1985: Liefde, Mary
  • 1987: The Quick and the Dead
  • 1987 familiefeest
  • 1988: Higher Ground
  • 1991 Fire: Opgesloten op de 37e verdieping

waarnemend

  • 1958: Grip van de Strangler
  • 1960: Two Way Stretch
  • 1981: Peter en Paul

als schrijver

  • 1960: Tarzan de prachtige
  • 1963: Tarzan's Three Uitdagingen
  • 1972: De spionnen sterven in de vroege ochtend

als producent

  • 1968: Tarzan en de Jungle Boy

als directeur van de fotografie

  • 1951: The Small Miracle