Olivier Gajan

Olivier Gajan is een Franse hoofdredacteur, vaak werken aan de films van de regisseur Florent Emilio Siri en ook voor tv-reclame voor muziekvideo's. Hij studeerde aan de ESRA

Filmografie

Films

  • 2002: The Nest Florent Emilio Siri
  • 2003 Snowboarder Olias Barco
  • 2003 Interstella 5555 Kazuhisa van Takenôchi
  • 2004: In uw afbeelding Aruna Villiers
  • 2005: Florent Emilio Siri Hostage
  • 2007: Intimate Enemies Florent Emilio Siri
  • 2010: The Pack van Franck Richard
  • 2011: Mijnwerkers 27 Tristan Aurouet
  • 2012: Cloclo Florent Emilio Siri
  • 2014: Grace van Monaco Olivier Dahan
  • 2014: United Passions Frédéric Auburtin

Korte films

  • 2000: Vloek van de grootmoeder van François en Thomas Sorriaux Desagnat
  • 2005: Star Stuff Gregory Hervelin
  • 2009: Patrons, werknemers, dezelfde strijd! Grégory Hervelin. "1 Prijs AUDI Fest. Cannes"

Muziek clip

  • 1990: Tandem Vanessa Paradis, geregisseerd door Jean-Baptiste Mondino
  • 1993 Human Behaviour Björk, geregisseerd door Michel Gondry
  • 1994: The New Western Mc Solaar, geregisseerd door Stéphane Sednaoui
  • 1997: Around the World Daft Punk, geregisseerd door Michel Gondry
  • Cool Frenzy Rita Mitsouko geregisseerd door Seb Caudron. "Best Editing Award op International Film Festival 1".
  • 2003: Seven Nation Army van White Stripes, geregisseerd door Alex Courtes en Martin Fougerol. "MTV Award Best Edit"
  • 2007: Day 'n' Nite van Kid Cudi, geregisseerd door So Me