Nate Richert

Nate Richert is een Amerikaanse acteur, vooral bekend van de rol van Harvey Kinkle, vriend van de heldin van de tv-serie Sabrina, the Teenage Witch.

Biografie

Gefascineerd door muziek en dans, Nate Richert begint al heel vroeg in tv-shows, een aantal afleveringen van sitcoms en commercials. Tiener verhuisde hij naar Los Angeles, waar hij zal kraam in 1996 de rol die zal onthullen aan het publiek: de Harvey Kinkle in Sabrina, the Teenage Witch. Het zal een van de hoofdpersonen in de eerste 4 seizoenen, en keert terug van tijd tot tijd in de laatste 3 seizoenen van de serie. Ondertussen, Nate verscheen in een paar tv-afleveringen als Fantasy Island en Touched by an Angel en speelde in verschillende films. Men kan hem ook op het podium in verschillende toneelstukken en in verschillende producties danste.

Vandaag, Nate is een muzikant en zanger; Hij speelde in duo met zijn vriend C. Duke Anderson. Samen brachten ze een album in 2004 genaamd toonregeling en beschikbaar op hun website. Hij is getrouwd met Catherine Hannah, zijn jeugdliefde.

Artistieke carrière

Filmografie

  • 2001: Lovely & amp; Verbazingwekkende: Een tiener
  • 2002: Ben je een Serial Killer: Jeff
  • 2002 Demon Island: Jake
  • 2004 Game Box 1.0: Charlie
  • 2004: De Sure Hand van God Michael Kolko: Perry Trotter
  • 2006: H-N-e-r-y: Henry

TV Shows

  • Prudy & amp; Judy
  • A Stranger Binnen
  • 1996-2003: Sabrina, the Teenage Witch: Harvey Kinkle
  • 1997: De Tony Danza Show - Aflevering 11: Jason
  • 1998 Fantasy Island - Dreams: Josh Stevens
  • 1999: Bedelaars en Kiezers - Geraakt door een engel: Adam Bartlett
  • 2000 Touched by an Angel - Quality time: Matt Fleming

Theater

  • Maggie
  • Joseph & amp; Verbazingwekkende Technicolor Dreamcoat De
  • The Velveteen Rabbit

Dans

  • 1986 Showstoppers Show
  • 1986 Verbazend Kind Show
  • 1986 Star Search
  • 1992: Magic Half-time Show

Advertenties

  • 1996: Kellogg's Corn Pops
  • 1998: Doritos chips

Video game

  • 2004: Sabrina, the Teenage Witch: Harvey Kinkle