Mikhail Yefremov

Mikhail Efremov Olegovitch is een Russische acteur, geboren 10 november 1963 in Moskou.

Biografie

Komende uit een groot gezin drama, Mikhail Yefremov geboren op 10 november 1963. Hij is de vertegenwoordiger van de derde generatie van de actoren binnen deze familie. Zijn vader is de acteur en theatermaker Oleg Nikolajevitsj Efremov, zijn moeder, Alla Borisovna Pokrovskaya is actrice hedendaagse Moskou Theatre. Zijn grootvader aan moederszijde is de opera regisseur Boris Aleksandrovitsj Pokrovsky. Zijn overgrootvader, Ivan Yakovlevich Yakovlev, is de maker van de Chuvash alfabet.

Mikhail, nog een kind, verschijnt voor het eerst op het podium van de Moscow Art Theatre, waar hij speelt in de kamer verlaten, terug te kijken!. In de film speelde hij een student in de film als ik een gigantische, die immens populair bij de Sovjet-jeugd heeft gemaakt.

Hij diende in het leger tussen 1982 en 1984.

In 1987 studeerde hij af aan de School-Studio Theater Moscow Art Academische en stuurt de Moscow Contemporary Theater 2, waar Nikita Vladimirovich Vysotsky gespeeld Vyacheslav Vyacheslavovich of Nevini. Maar het bedrijf is snel opgelost.

Tussen 1991 en 1996, Mikhail Yefremov speelt in het gezelschap van de Moscow Art Theater Tsjechov.

Sinds 2006 nam hij deel aan de jury van de KVN comedy show.

Hij nam deel aan de show Wacht op mij sinds 30 november 2009, het Russische equivalent van Lost naar Frankrijk, dat verantwoordelijk is voor het vinden van dierbaren met wie ze contact verloren.

In 2011 nam hij deel aan het project De burger dichter, journalist, schrijver en dichter Dmitri Bykov Lvovitch. De verzen omgaan met actuele thema's in een satirisch modus, wordt het probleem niet langer gepland voor televisie, maar is doorzoekbaar op het internet, F5 op de website of op het radiostation Echo van Moskou. De teksten zijn geschreven in de stijl en de wijze van de grote dichters en schrijvers uit het verleden, zoals Poesjkin, Nekrasov en Rudyard Kipling.

Filmografie

  • 2005 9 Squadron
  • 2007 12
  • 2007 Paragraaf 78
  • Ironisch genoeg in 2007. Suite
  • 2008 Indigo
  • 2008 Best Picture 2
  • 2009 Aanval op Leningrad
  • 2009 Black Lightning
  • 2010 Zon 2
  • 2011 Best Picture 3van
  • 2011 Generation P
  • Rjevski 2012 tegen Napoleon
  • 2012 Jungle