María Rojo

Maria Rojo, geboren op 15 augustus 1943 in Mexico-stad, is een actrice en een Mexicaanse politieke figuur.

Biografie

Filmografie

Telenovelas

  • 2014: Hasta el fin del mundo: Guadalupe Sánchez
  • 2009-2010: Corazón salvaje: Clemencia
  • 2008-2009: Mañana es para siempre: Soledad Cruz Vda. Juárez
  • 2005-2006: Alborada: Victoria Mancera y Oviedo VDA. Valdés
  • 2003-2004: Mariana de la Noche: Lucrecia Vargas
  • 2002: duda: Amelia
  • 2001 Lo que callamos las Mujeres
  • 2000 Ellas, Inocentes o culpables: Martha
  • 1998 El amor de mi vida: Sagrario Verti
  • 1996: Te sigo Amando: Felipa
  • 1996: antorcha encendida: Doña Josefa Ortiz de Domínguez
  • 1994 Buscando El Paraiso: Amalia
  • 1991 Muchachitas: Esperanza de Bustamante
  • 1990: llega Cuando el amor: Rosa
  • 1989 Lo blanco y negro lo Andrea
  • 1981 las mujeres Nosotras Ana
  • 1979 Añoranza
  • 1979 Amor Prohibido
  • 1978: Geen todo lo que es scheen oro
  • 1978 Acompañame: Martha
  • 1975: Ven Conmigo: Angélica Gutíerrez
  • 1973: Los Miserables: eponina
  • 1973: Mi rivaal Rosenda
  • 1972: El edificio van Enfrente: María Luz
  • 1971: Pequeñeces
  • 1965: Casa de Huespedes
  • 1963: una estrella in Vivimos
  • 1962 El profesor Valdez