Marcela Walerstein

Marcela Walerstein is een Venezolaanse actrice, geboren in 1971 in Venezuela in de deelstaat Apure.

Biografie

In 1989, Marcela Martin Walerstein zijn volledige naam werd Miss Apure, dus deelnemen in hetzelfde jaar op het prestigieuze wedstrijd van Miss Venezuela.

Filmografie

Film

  • 1991: Jet Set Marbella
  • 1991: Solo de otros o compafila Gabriela
  • 1991 El amor als tiene cura
  • 1991 Los platos del diablo: Lisbeth Dorante
  • 1993 El laberinto griego Tamara
  • 1994 La Leyenda van Doncella: Rosalia
  • 1994: Una Chica tussen millón: Carla
  • 2001: El cielo abierto: Sara
  • 2001 Manolito Gafotas in Mola ser jefe: Trudi
  • 2005: Las liaves van independencia: Maria

TV

  • 1993 Eternal Emmanuelle: Emmanuelle jonge
  • 1993: Wraak van Emmanuelle Emmanuelle jonge
  • 1993 Emmanuelle in Venetië: Emmanuelle jonge
  • 1993: Liefde Emmanuelle: Emmanuelle jonge
  • 1993 Magic Emmanuelle: Emmanuelle jonge
  • 1993 De geur van Emmanuelle Emmanuelle jonge
  • 1993: Het geheim van Emmanuelle Emmanuelle jonge
  • 1994 Canguros
  • 1999: Ellas zijn Así: Greta