Jean Hebey

Jean Hebey was een Franse acteur, geboren Jean Georges Raymond Bensimon 29 augustus 1916 in Algiers in Algerije en overleed 31 oktober 1992 in Parijs hemiplegie.

Biografie

Filmografie

  • 1935 Bichon Fernand Rivers
  • 1935: The Baby squadron René Sti
  • 1936: De grote en Robert Felix Gandera Bibal
  • 1936: Een slechte jongen Jean Boyer -
  • 1936: De Delacloche broers Maurice en Jean mugeli Keroul -
  • 1937: De man van nergens Pierre Chenal -
  • 1938 De Hanger hart van Pierre Caron
  • 1938 The Coach Albert Valentin -
  • 1938 Eusebius MP André Berthomieu -
  • 1938 terug naar de Champs Elysees Sacha Guitry -
  • 1939: Beat hart van Henri Decoin -
  • 1945 De affaire van de Ketting van de Koningin van Marcel de Herbarium -
  • 1945: De gast bij het elfde uur van Maurice Cloche -
  • 1947: The Wedding Ramuntcho Max Vaucorbeil -
  • 1947: Pierre Chenal Clochemerle -
  • 1947: Emile Africanus Robert Vernay -
  • 1947: De Waaier van Emile-Edwin Reinert
  • 1947: Quai des Goldsmiths van Henri-Georges Clouzot -
  • 1947: Een nacht bij Tabarin Carl Lamac -
  • 1948: Manon door Henri-Georges Clouzot -
  • 1948: Knight of London Michael Powell
  • 1948: Een vrouw die een dag van Jean Boyer -
  • 1948: Een gesloten vuist Marcel Martin -
  • 1949: Yves Allégret Rides -
  • 1949: Mijn vriend Sainfoin van Marc-Gilbert Sauvajon -
  • 1949: Geen weekend voor onze liefde van Peter Montazel ​​-
  • 1949: De kleine chocolade André Berthomieu
  • 1949: Meer vakantie voor de goede god Robert Vernay
  • 1949: Waltz briljante Jean Boyer -
  • 1949: La Valse de Paris Marcel Achard -
  • 1950: We zullen naar Parijs gaan door Jean Boyer
  • 1950: Mijn apple Marc-Gilbert Sauvajon -
  • 1950: Quai de Grenelle Emile-Edwin Reinert -
  • 1951: Elke beurt van André Berthomieu -
  • 1951: Nachten van Parijs Ralph Baum -
  • 1951: het mooiste meisje in de wereld van de christelijke Stengel -
  • 1952: The Midnight Witness Dimitri Kirsanoff -
  • 1953: The Adventurer Tsjaad Willy Rozier
  • 1953: De metgezellen van de Nacht Ralph Habib -
  • 1953 Crainquebille Ralph Habib -
  • 1953 Trust me van Gilles Grangier -
  • 1954: The Great Game van Robert Siodmak -
  • 1954: De Intrigerende Henri Decoin -
  • 1954: Yves Allégret Oasis
  • 1954: April Fool Gilles Grangier -
  • 1955: Chantage van Guy Lefranc -
  • 1955: Lost Dogs zonder kraag Jean Delannoy -
  • 1955: De Straat van geschilderde monden van Robert Vernay - De juwelier
  • 1955: Frou Frou Augusto Genina -
  • 1955: Marie Antoinette, Koningin van Frankrijk Jean Delannoy -
  • 1955: - Alfred Hitchcock To Catch a Thief -
  • 1956: De wortelen worden gekookt Robert Vernay
  • 1956: Die mannen zijn beesten van Roger Richebé
  • 1956: Jean Stelli Baratin - Alleen coproducent
  • 1956: Mimi-Pinson Robert Darène - Alleen coproducent
  • 1957: De rustige hoek van Robert Vernay - Alleen coproducent
  • 1957: Incognito / vrouwen als dat Patrice Dally
  • 1958: Mevrouw en zijn zelf Robert Vernay
  • 1958: Volg mij jonge man Guy Lefranc -
  • 1959: Asphalt Hervé Bromberger -
  • 1960: Alibi voor de moord op Robert Bibal -
  • 1961: Het mes in de wond - Anatol Litvak -
  • 1961: Hou je van Brahms? - Anatol Litvak
  • 1967: De heren van de familie van Raoul André -
  • 1967: Het grote ding Raoul André -
  • 1968: De Unie van de moord - van John Guillermin
  • 1969: In het theater vanavond: het kortste eind Jean Meyer, enscenering Jacques-Henri Duval, regisseur Pierre Sabbagh, Marigny Theatre
  • 1969: In het theater vanavond: Een vrouw blij Louis Verneuil, geregisseerd door Robert Manuel, directeur Pierre Sabbagh, Theater Marigny
  • 1970: In het theater vanavond: En de hel Isabelle? door Jacques Deval, enscenering Jacques Mauclair, realisatie Pierre Sabbagh, Marigny Theatre
  • 1970: Sappho Georges Farrel
  • 1970: zat op een boom Serge Korber -
  • 1970: De commissaris van de Onderzoeken van Maigret Claude Barma, episode: Het slot nummer 1
  • 1971: De commissaris van de Onderzoeken van Maigret Claude Barma Aflevering: Maigret op vakantie
  • 1972: In het theater vanavond: Schroot en vodden Garson Kanin, geregisseerd door Pierre Mondy, realisatie Pierre Sabbagh, Theater Marigny
  • 1972: Het recht op houd van Eric Le Hung

Theater

  • 1933: De Wind en regen Georges Warfaaz Célestins Theatre
  • 1935 Rood! Henri Duvernois, Théâtre Saint-Georges
  • 1948: Miss en enscenering van Jacques Deval, Théâtre Saint-Georges
  • 1949: De School van de komedie in een daad van dupes André Roussin, geregisseerd door de auteur, Theater Michodière
  • 1950: Bobosse van André Roussin, geregisseerd door de auteur, Royal Park Theater, Célestins Theater, Theater van Michodière
  • 1952: Bobosse van André Roussin, geregisseerd door de auteur, Célestins Theatre
  • 1953: Uitnodiging voor het kasteel van Jean Anouilh, geregisseerd door André Barsacq, Théâtre de l'Atelier
  • 1957: Bobosse van André Roussin, geregisseerd door de auteur, Theater Michodière
  • 1957: De oorlog van suiker Robert Collon, geregisseerd Yves Allégret, Théâtre des Bouffes Parisiens-
  • 1968: Granny's Funeral door John Murray en Allen Boretz, geregisseerd door Jacques Charon, Théâtre des Bouffes Parisiens-
  • 1969: Elektrische Lift Julien Vartet, enscenering Roland Pietri, Renaissance Theatre
  • 1970: De kinderen van Edward Marcus Gilbert Sauvajon, geregisseerd door Jean-Paul Cisife, Théâtre des Bouffes Parisiens-