James Duff

James Duff, geboren op 3 september 1955 in New Orleans, is een schrijver, producer en regisseur voor televisie.

Hij creëerde de serie The Closer prioriteit onderzoeken.

Filmografie

Scenarioschrijver

  • 1992 Doing Time op Maple Drive
  • 1993: A Song for You
  • 1993 Ouders schuldig
  • 1995: Leugens en bedrog
  • 1996: The War at Home
  • 1995 Long Island Fever
  • 2000 919 Fifth Avenue
  • 2000-2001: Populaire
  • 2001: Felicity
  • 2001: Star Trek: Enterprise
  • 2001 State of Spies
  • 2002 Wolf Lake
  • 2005: De D.A.
  • 2006-2012: The Closer prioriteit onderzoeken
  • 2012-: Major Crimes

Producent

  • 1995 Long Island Fever
  • 1996: The War at Home
  • 1996: Texas Graces
  • 2002 Wolf Lake
  • 2005: De D.A.
  • 2006-2012: The Closer prioriteit onderzoeken
  • 2012-: Major Crimes

Directeur

  • 2006-2012: The Closer prioriteit onderzoeken