Isabella Ferrari

Isabella Ferrari is een Italiaanse actrice.

Biografie

Filmografie

  • 1982: Sapore di mare: Selvaggia
  • 1983 Sapore di mare 2-1 anno dopo
  • 1983: Hij Ras del quartiere Veronica Gatti
  • 1984 Domani mid sposo: Susy
  • 1984: Giochi d'estate
  • 1984 chewingum: Isabella
  • 1984 Le Bon Roi Dagobert: Chrodilde
  • 1985 Fracchia contro Dracula: Luna
  • 1986 Professione vacanze, tv-series, aflevering 6: qualcuno piace il calcio
  • 1986: Het Ragazzo del Pony Express: Claudia
  • 1988 Appuntamento Liverpool Caterina
  • 1990: Willy Signori e vengo lontano da Lucia Ventura
  • 1991: The Wretched
  • 1991 Oostende: Lyota
  • 1992: Gangsters: Evelina
  • 1992 Allullo drom: Lorenza
  • 1992 Nessuno mi crede: Susi
  • 1993 80mq:
  • 1993: Een man overboord: Maria
  • 1.994 dodelijke Impasse
  • 1995: De Romance van een arme jonge man: Andreina
  • 1996 Danza della fata Confetto
  • 1996 Escoriandoli: Tarcisia
  • 1996: Journal of Luca Lorena
  • 1996 Hotel Paura: Lucia
  • 1997 K: Emma Güter
  • 1998 Mare largo Clara
  • 1998 Vite in sospeso Eugenia
  • 1998 Provincia Segreta
  • 1998: Een hart voor het leven: Alessandra
  • 1998 Dolce far niente: Josephine
  • 2000: De Stockholm Syndrome: Anna
  • 2000 sospetti
  • 2000: Lingua del santo Patrizia
  • 2000 - 2002: Giovanna, commissaris
  • 2003 Doppio agguato Anna Milesi
  • 2004 Cuore contro cuore
  • 2005: Amatemi: Nina
  • 2005: Verjaardag: Gabriella
  • 2006: Arrivederci amore, ciao: Flora
  • 2007: Saturnus in Oppositie: Laura
  • 2007: Liberi di Giocare
  • 2008: Quiet Chaos: Eleonora Simoncini
  • 2008: Un Giorno Perfetto: Emma
  • 2008: Het Seme della Discordia
  • 2009: Door partite: Beatrice
  • 2009 Nel bianco
  • 2010: Eisfieber Antonia Gallo
  • 2011: Storia di Laura
  • 2012: En roepen zij het Zomer Paolo Franchi
  • 2013: De grote bellezza Paolo Sorrentino

Theater

  • Totaal Anestesia
  • Het catalogo
  • Wijten partite
  • I tre alberghi
  • Ondine

Prijs

  • 2012: Beste Actrice op het Filmfestival van Rome voor en roepen zij het Summer