Horst Frank

Horst Frank, geboren 28 mei 1929 in Lübeck en stierf 25 mei 1999 in Heidelberg, is een Duitse acteur en bedenker van de tv-serie luchthaven speciale eenheid in 1992.

Biografie

Het is beroemd in Frankrijk voor het feit dat in Les Tontons gunslingers speelde in 1963.

Hij stierf aan een hersenbloeding, een paar dagen voor zijn 70ste verjaardag.

Filmografie

  • 1957: Der Stern von Afrika Alfred Weidenmann
  • 1955: UB55, privateer van Frank Wisbar
  • 1957: De Vise Eugen York
  • 1958: Het meisje Rosemarie nitribitt Rolf Thiele
  • 1958: 99 Meine Bräute Alfred Vohrer
  • 1958: Hot Nights, zwart nylon Erwin Marno en Alfred Braun
  • 1958: Dame in Moorhof Gustav Ucicky
  • 1958: honden, voor u om te sterven van Frank Wisbar
  • 1958: Grijze Muis Werner Klingler
  • 1959: Wolven in de afgrond van Silvio Amadio
  • 1959: SOS vast landingsgestel Gottfried Reinhardt
  • 1959: De naakte vrouw en de satan Victor Trivas
  • 1959: In de schaduw van de rode ster van Frank Wisbar
  • 1959: veilige werking van Alfred Weidenmann
  • 1959: Kein Engel ist dus nier Wolfgang Becker
  • 1960: De kat toont zijn klauwen Henri Decoin
  • 1960: La Fabrique de Frank Wisbar officieren
  • 1960: Die Jungen Männer zornigen Wolf Rilla
  • 1960: The Wood liefhebbers Claude Autant-Lara
  • 1960: Treibjagd auf ein Leben Ralph Lothar
  • 1961: Weet niet vermoorden van Claude Autant-Lara
  • 1961: Sissi 63 Rafael Gil
  • 1961: De Emprise verleden Alfred Vohrer
  • 1962 Haß ohne Gnade Ralf Lothar
  • 1962 Schanghai Zwischen und St. Pauli Wolfgang Schleif
  • 1962 Heißer Hafen Hongkong Jürgen Roland
  • 1963: Der schwarze Panther von Ratana Jürgen Roland
  • 1963: The White Spider trotseren Scotland Yard Harald Reinl
  • 1963: Pirates of the Mississippi Jürgen Roland
  • 1963: Les Tontons gunslingers van Georges Lautner
  • 1964: Het geheim van de Rode junk Helmut Ashley
  • 1964 Diamonds Mekong Gianfranco Parolini
  • 1964: Last van de Renegades van Harald Reinl
  • 1964 F.B.I. Chinese anjer tegen Rudolf Zehergruber
  • 1964 Mijn veulen is de wet van Mario Caiano
  • 1964: De Stampeders Arkansas Paul Martin
  • 1964: The Dead Beverly Hills Michael Pfleghar
  • 1964 Spionage in Bangkok tot U-92 Alberto Manfred R. Köhler en Cardone
  • 1965: De Zwarte Adelaars van Santa Fe Alberto Cardone en Ernst Hofbauer
  • 1965: Missie naar Hong Kong Ernst Hofbauer
  • 1965: Corrida een spion Maurice Labro
  • 1965: FBI Raid Harald Philipp
  • 1965: Avontuur in Manilla Wolfgang Becker
  • 1966: Safari diamant Michel Drach
  • 1966: Ik handelen in gevaar Walter Grauman
  • 1966: Het breekt in Caracas Marcello Baldi
  • 1966: De wraak van Fu Manchu Jeremy Summers van
  • 1967: The Green Desert Dogs van Umberto Lenzi
  • 1967: Twee tickets naar Mexico Christian-Jaque
  • 1967: Eine Handvoll helden Fritz Umgelter
  • 1967: Trinita, bereid je doodskist! Ferdinando Baldi ook bekend als Django voorbereiding van uw doodskist
  • 1968: Johnny Hamlet van Enzo G. Castellari
  • 1968: De Lonen van haat Ferdinando Baldi
  • 1968: preparati la bara! Ferdinando Baldi
  • 1968: The Moment van het doden van Giuliano Carmineo
  • 1968: De Paria claude Carliez
  • 1969: Marquis de Sade: Justine de Jesús Franco
  • 1969: Catherine, maar een liefde van Bernard Borderie
  • 1969: Porta del Cannone Leopoldo Savona
  • 1969: Jürgen Roland verboden Sector
  • 1969: Zo lief, zo pervers Umberto Lenzi
  • 1970: Das Glöcklein unterm Himmelbett Hans Heinrich
  • 1970: Frisch, Fromm, Fröhlich, frei Rolf Thiele
  • 1970: Carlos Hans W. Geißendörfer
  • 1971: The Cat o negen staarten Dario Argento
  • 1971: Und Jimmy Ging zum Regenbogen Alfred Vohrer
  • 1971: Der scharfe Heinrich Rolf Thiele
  • 1971: Fluchtweg St. Pauli: Großalarm für die Davidswache Wolfgang Staudte
  • 1971: Eye of the Labyrinth Mario Caiano
  • 1972: De Etruskische uccide ancora Armando Crispino
  • 1972: De Grote Duel Giancarlo Santi
  • 1973: Mijn naam is Trinita Ferdinando Baldi
  • 1974: Das Amulett des Todes Ralf Gregan en Günther Vaessen
  • 1975: Auch Mimosen wollen blühen Helmut Meewes
  • 1975: Die Elixiere van Teufels Manfred Purzer
  • 1976: Rolf Thiele Rosemaries tochter
  • 1976: De Adem van de dood van Jürgen Goslar
  • 1977: Das Gesetz van Eugen York Clans
  • 1977: Helden - Operation Ganymed Rainer Erler
  • 1979: Wegen in de nacht van Krzysztof Zanussi
  • 1980: Das Traumhaus Ulrich Schamoni
  • 1984: De Suez Human Christian-Jaque
  • 1988: Die Menschen sind kalt Andreas Dorau