Guy Bertil

Guy Bertil Bertil Söderqvist zei Guy, geboren op 11 januari 1934 in Asnières-sur-Seine, is een Franse acteur.

Filmografie

  • 1955: The Long trottoirs Leonid Moguy -
  • 1956: Women's Club Ralph Habib -
  • 1956: Elisa Roger Richebé na "La Fille Elisa" Edmond de Goncourt -
  • 1957: Als het kind lijkt Michel Boisrond -
  • 1957: Het gebeurde 36 kaarsen Henri Diamant-Berger -
  • 1957: De eieren van de struisvogel Denys de La Patellière -
  • 1958: Sacred Jeugd Andre Berthomieu -
  • 1958: Taxi, Roulotte et corrida André Hunebelle -
  • 1959: The Green Mare Claude Autant-Lara -
  • 1959: Mijn vriend Gypsy François Gir -
  • 1961: Mijn vrouw is detective John Paul Sassy - Short Film -
  • 1960: alsjeblieft, niet nu Jean Aurel en Roger Vadim
  • 1962: Love at Sea Guy Gilles
  • 1974: De elf duizend yards na Eric Lipmann van Guillaume Apollinaire

Theater

  • 1955: L'Amour fou, of de eerste verrassing van André Roussin, geregisseerd door de auteur, Théâtre de la Madeleine
  • 1957: The Magician slippers van John Van Druten, geregisseerd door Louis Ducreux, Ambassadors Theatre
  • 1958: Am Stram Gram André Roussin, geregisseerd door de auteur, New Theatre
  • 1959: Oscar Claude Magnier, geregisseerd door Jacques Mauclair Karsenty tour, Célestins Theatre
  • 1961: Oscar Claude Magnier, geregisseerd door Jacques Mauclair, Théâtre de la Porte Saint-Martin
  • 1962: Rare Vogels Renee Hoste, enscenering Alfred Pasquali, Théâtre Montparnasse
  • 1962: Oscar Claude Magnier, geregisseerd door Jacques Mauclair, Theater en Rond
  • 1963: De vrouw van een andere Fjodor Dostojevski, geregisseerd door André Charpak, Theater Recamier
  • 1979: Mijn Amerikaanse mijne Guy Bertil, geregisseerd door de auteur, Coupe-Chou Beaubourg