Ginette Gaubert

Ginette Gaubert is een Franse actrice, geboren in Villeurbanne 20 februari 1904 en overleed in Nice 23 januari 1987.

Ze won de Miss Frankrijk 1930

Filmografie

  • 1930: De verdediger Alexandre Ryder: De typist
  • 1931: Lied van de zeeman Carmine Gallone: ​​Maxe
  • 1931: Onze masters binnenlandse Graham-Hayes: Hélène Grancourt
  • 1932: Liefde en ader Monty Banks
  • 1932: de peilingen, Citizens! Jean HEMARD: Mado Farnese
  • 1932 Rocambole Gabriel Rosca
  • 1932: Blijf of diner Maruche Robert Péguy - halflang - Adele
  • 1933 Le Coq regiment Maurice Regamey: Ms. Lavirette
  • 1933 Naked als een worm of Alles is goed Léon Mathot: Barones
  • 1933: Het Testament van Dr. Mabuse Fritz Lang en René Sti - Anna
  • 1934 Paris Songs van Jacques de Baroncelli Liane Arbel
  • 1934 De laatste keer dat Jean-Bernard Derosne
  • 1934: De zaak van Robert Stenberg Péguy - halflang -
  • 1934: De ingebeelde zieke van Jaquelux en Mark Merenda - halflang - Angélique
  • 1935: Het kind Donau De Derlé Charles en Andrew Alexander
  • 1935 Juanita Pierre Caron
  • 1935 La Kermesse heldhaftige Jacques Feyder: De herbergier
  • 1935: De heer Sans-gen of het satyr Karl Anton: Juliette Durand
  • 1935 Papa sandwich Pierre Weill - Short Film -
  • 1935 Bach detective Rene Pujol Olga Worokaïa
  • 1936 huid van een ander Rene Pujol
  • 1936: The Rose uitgedund George Pallu
  • 1937: De Escadrille lucky Max Vaucorbeil: Hélène
  • 1937: De keizerlijke traditie of Raspoetin Marcel L'Herbier: Prinses Dolgo Roukine
  • 1939: Marcel L'Entente Cordiale Herbarium: Jeanne Granier
  • 1939: Een Maan André Hugon - halflang
  • 1947: Monsieur Vincent Maurice Cloche - Een van de dames weldoeners

Bronnen en referenties

  • ↑ Bron: Het nieuws van de bioscoop, in april 1932, vier jaar, n 10, np, kwestie gewijd aan de film bij de Opiniepeilingen, Citizens! door Jacques Bousquet, geregisseerd door Jean HEMARD.