Eugene Lipinski

Eugene Lipinski is een Brits acteur en schrijver, geboren op 5 november 1956 om Wansford Camp.

Filmografie

waarnemend

  • 1979: War and Passion: 1 German Clerk
  • 1979: Tinker, Tailor, Soldier, Spy: Czech guard
  • 1979 Yanks: Barman in Ierland
  • 1980: Bad Timing: Politieagent Hospital
  • 1980: Superman 2: Newsvendor
  • 1981 Outland ... ver van de aarde: Riet, zelfmoord in de lift
  • 1981 Shock Treatment: Kirk
  • 1982: Firefox, het ultieme wapen: KGB agent
  • 1982: Moonlighting: Banaszak
  • 1982: The Mole: Van Silsky
  • 1982: Sophie's Choice: Poolse professor
  • 1983: Octopussy: Hoofd VOPO
  • 1984 Cold Warrior
  • 1985 Goelag Yuri
  • 1986: De ruiters van de Storm: Ace
  • 1987: Going Home: Shift. Bannerman
  • 1987: Superman 4: Cosmonaut Space Walker
  • 1989: Love and Hate: Het verhaal van Colin en Joanne Thatcher: Garry Anderson
  • 1989: Leviathan: Russisch schip Captain
  • 1989 Indiana Jones and the Last Crusade: G-Man
  • 1990: Volkomen Normale: Hopeloze
  • 1991: Huis van de rubriek: Juliusz Janowski
  • 1993: Het dagboek van Evelyn Lau: Joe
  • 1994 Boozecan: Braston
  • 1994: Double onderzoek Hamelin
  • 1994 Guitarman Del McAllister
  • 1994: Vrouwen in Gevangenis
  • 1995: Strauss: De koning van 3/4 Tijd: Taubber Blaut
  • 1995: Overmoed: Dudakoff
  • 1996: Harriet de spion: George Waldenstein
  • 1997 Clockwork
  • 1997: Affliction: J. Battle Hand
  • 1997 Major Crime Sgt. Ormsby
  • 1998: Conquest: Glenn Boychuk
  • 1998: More Tears: Producer
  • 1998: Johnny 2.0: Phil
  • 1998 Aldrich Ames - Agent problemen Vlad
  • 1999: Foolish Heart: De eigenaar
  • 1999: Spenser: Kleine Vices: Man Grijs / Rugar
  • 1999: Water Schade: David King
  • 1999: Dead Vliegeniers: De heer Martin
  • 2000: Aan de rand van het hart: De heer Dickens
  • 2000: geheime missie op het internet: Yuri, KGB
  • 2000: Verkozen: Stuart
  • 2000 Miracle: Proctor
  • 2001: Maximale Capaciteit: Eli
  • 2001 Eenzaamheid: Vader Gregory
  • 2001: A Glimpse of Hell: Skelley
  • 2001 Century Hotel George
  • 2001: Wie is Cletis Tout? Falco
  • 2002 Rollerball Yuri Kotlev
  • 2002: Master Spy: De Robert Hanssen Story: Stanislav Andropov
  • 2002: Iedereen doet het: De heer Greene
  • 2003: Rookie Husky Man
  • 2003: De Risen Darren Knowles
  • 2003 Jinnah - Op Crime: White Knight, Black Widow: Jake Davidson
  • 2004: The Lost Angel: Detective Zilinski
  • 2004: Human Cargo: Anthony Dalton
  • 2004: Ierse Ogen: Angelo Zagliardi
  • 2005: Bailey's Billion $ Leo
  • 2005: Intelligentie: Martin
  • 2006: Canada Rusland '72 Anatoly Tarasov
  • 2009: Alice Dee en Dum artsen
  • 2013: De kunst van het stelen Jonathan Sobol

als schrijver

  • 1990: Volkomen Normale