Edouard Mathe

Edouard Mathe is een Franse stomme film acteur geboren in Courbevoie 25 januari 1881 en overleed in Brussel in 1934.

Het maakte deel uit van de cast van Louis Feuillade en distributie van haar belangrijkste serie. Zijn belangrijkste rol is die van journalist Philippe Guérande, bittere tegenstander van Vampires. Het wordt gevonden na de kleinere rol van de broer van Judex, Roger Trémeuse, en die van Raoul de Nerac in Barrabas.

Filmografie

  • 1914: Het Hotel de la Station, Louis Feuillade
  • 1915: Zijn goud, Louis Feuillade
  • 1915: De Trofee Zouave Gaston Ravel
  • 1915: De Pearl Necklace, Louis Feuillade
  • 1915: de angst thuis, Louis Feuillade
  • 1915 Le Blason, Louis Feuillade
  • 1915: The Sacred Union, Louis Feuillade: Industrieel
  • 1915: The Getaway Filoche, Louis Feuillade: Ulysse
  • 1915 Fifi trommel van Louis Feuillade
  • 1915: De Zilveren bruiloft, Louis Feuillade: Browser
  • 1915: De Romance van Midinette, Louis Feuillade
  • 1915: De Hoef, Louis Feuillade
  • 1915: De Vampieren van Louis Feuillade: Philippe Guérande
  • 1916: Suzanne, flirt leraar, René en Louis Mercanton Hervil
  • 1916: De voet knuffelen, van Jacques Feyder
  • 1916: Voor de weeskinderen, Louis Feuillade: acteur
  • 1916: De kolonel Bontemps, Louis Feuillade: M. Van Detta
  • 1916: De Getrouwd op een dag, Louis Feuillade
  • 1916: De Trucs van Penguin, Louis Feuillade
  • 1916: Betrothal van Agenor, Louis Feuillade
  • 1916: De Wee overlijden van Louis Feuillade
  • 1916: Het is lente, Louis Feuillade!
  • 1916: Het avontuur van miljoenen, van Louis Feuillade
  • 1916: Een huwelijk van de rede, Louis Feuillade en Perret Léonce Paul Soulier
  • 1917 Judex, Louis Feuillade: Roger Trémeuse
  • 1917: Louis Feuillade, Déserteuse!
  • 1917: Het verleden van Monique, Louis Feuillade
  • 1917: Work it up, Louis Feuillade
  • 1917 La Femme Fatale, Louis Feuillade
  • 1917 Herr Doktor, Louis Feuillade
  • 1917: De blinddoek, Louis Feuillade
  • 1917: The Other, Louis Feuillade
  • 1917: De nieuwe missie van Judex, Louis Feuillade: Roger Trémeuse
  • 1917: De Fugue Lily, Louis Feuillade
  • 1918: De kleine poppen, Louis Feuillade
  • 1918: Help jezelf, Louis Feuillade
  • 1918: Vendémiaire, Louis Feuillade: kapitein Castelviel
  • 1918 Tih Minh, Louis Feuillade: Sir Francis Grey
  • 1919: The Man Without a Face, Louis Feuillade
  • 1919: De Overdracht van Louis Feuillade
  • 1919: De Nocturne, Louis Feuillade
  • 1919: The Enigma, Louis Feuillade
  • 1919 Barrabas, Louis Feuillade: Raoul Nerac
  • 1921: The Two Gamines, Louis Feuillade: M. Bersanges
  • 1921 Seraphim of blote benen, Louis Feuillade: De heer Paul Cherry
  • 1921: De Orphan, Louis Feuillade: Don Esteban
  • 1921 Saturnin of goede fusing, Louis Feuillade
  • 1921 Gustave is medium, Louis Feuillade
  • 1921 Parisette, Louis Feuillade: Pedro Alvarez
  • 1923: My lil, Paul en Charles Keppens Barlatier
  • 1923 De Negro snelle nummer 13, J. Mandemant Agamemnon Rokudass
  • 1924: de twee kinderen, Louis Mercanton Robert Carville
  • 1924 Run voor de liefde, Paul en Charles Keppens Barlatier