Eddie Powell

Eddie Powell is een Britse stuntman geboren 9 maart 1927 en stierf in Londen op 11 augustus 2000. Hij toerde voor studio's Hammer Film Productions, waar hij werd langs Christopher Lee. Het bleek ook een aantal James Bond voordat het werken voor de Alien-serie.

Filmografie

  • 1959: De vloek van de farao's Terence Fisher
  • 1963: Warrants Terence Young From Russia With Love
  • 1966: Dracula: Prince of Darkness door Terence Fisher
  • 1968: Where Eagles Dare door Brian G. Hutton
  • 1970: Bloed van Dracula Peter Sasdy
  • 1970: Scars of Dracula Roy Ward Baker
  • 1971: Diamonds Are Forever Guy Hamilton
  • 1974: De man met Guy Hamilton Golden Gun
  • 1976: Een meisje ... voor de duivel Peter Sykes
  • 1977: The Spy Who Loved Me Lewis Gilbert
  • 1979 Alien - De achtste passagier van Ridley Scott
  • 1983 Never Say Never Again Irvin Kershner
  • 1986: Aliens - De terugkeer van James Cameron
  • 1989 Indiana Jones and the Last Crusade Steven Spielberg
  • 1989 Tim Burton Batman
  • 1991: Robin Hood: Prince of Thieves Kevin Reynolds