Doud

Patrick Le Luherne aka Doud Doud De Luherne of is een Franse acteur.

Biografie

Patrick Le Luherne werd bekend op het podium met Patrick Timsit. Hij werkte mee aan al zijn shows en zijn drie slagen in films als acteur. Het is onderdeel van de Liga van de improvisatie sinds 1986. Hij neemt deel aan improvisatie wereldkampioenschap in 1999 en 2011 en werd wereldkampioen in 2011.

Hij meerdere keren deelgenomen aan het Just for Laughs Festival in Quebec in het kader van de internationale inter-geïmproviseerde ontmoetingen relaties.

Filmografie

Film

  • 1986: Paulette, de arme kleine miljardair Claude Confortès
  • 1987: Een liefde voor Parijs heeft Mersack Allouache
  • 1993: De dorst naar goud Gérard Oury
  • 1997: Cousin Alain Corneau
  • 1998: Alain Berberian van Paparazzi
  • 1998 Quasimodo d'El Parijs Patrick Timsit
  • 1999: Home naar Gevangenis Christophe Jacrot
  • 2000: Second Life Patrick Braoudé
  • 2001: De kunst van het verleiden door Richard Berry
  • 2002 Iemand goede van Patrick Timsit
  • 2003: Tom is een van Fabien Onteniente
  • 2004: Amerikaanse Patrick Timsit
  • 2005: Iznogoud van Patrick Braoudé
  • 2009 Areski inheemse Djamel Bendedouche
  • 2010: François Luciani Inevitable
  • 2011: Voor haar Fred Cavaye

TV

  • 1996: De Mollen niveau - Jean Luc Trottignon
  • 1996: Zonder liggen - Joyce Bunuel
  • 1997: Tribunal - Gérard Espinasse
  • 1997: De school van het leven - Gérard Espinasse
  • 1998 Théroigne Méricourt - Miguel Courtois
  • 1999: Afscheid Cathy Nelly deze avond - Jean-Michel Fouque
  • 1999: De Revolutie van Petticoats - Miguel Courtois
  • 2000: Crisis Cell - Eric Wareth
  • 2001: Micro drive - Laurent Bertholier
  • 2001: Fossoyeurs nacht - Eric Le Hung
  • 2002: Zinzins de Dierenriem - Gil Gallio en Laurent Bertholier
  • 2003: Sniper - Daniel Losset
  • 2004: Families - Lolo zazar
  • 2005: Maak jezelf op je - Gil Gallio
  • 2006: Sams - Lolo Zazar
  • 2007: Portret - Eric Rock
  • 2008: onproductieve - Pierre iSoar
  • 2008: Een donF - Lolo Zazar
  • 2009: Het bloed van Immortals - Eric Leboloch
  • 2010: Saloon - Adrian Connelly
  • 2010: Guignol is terug - Gil Galio
  • 2012: Gelukkig Nieuwjaar - Didier TALMONE
  • 2013: Isabelle Verdwenen - Bernard Stora
  • 2013: Een bijna perfect diner - Damien Damène
  • 2014: My Big Fat Onaangename Fiance - de vader van Patrick Pivert

Doud neemt ook deel aan tal van tv-commercials.

Theater

  • De Scoundrels - C. Dob - de Melo Amelie
  • Gates -clefs - Leluherne & amp; Nony - Café de la Gare
  • Herhaal acteur - Jean-Michel Noiret - Ranelagh
  • Pericles -J-M. Noiret - Ranelagh
  • MDZ -Patrick Timsit - Balkon Theatre
  • Of Mice and Men - J-M. Noiret - Ranelagh
  • Liefhebbers van Goldoni - D. Chaix -Rutebeuf
  • Jaloezie van Splattered - J-M. Noiret - Ranelagh
  • Korte suiker- Michel Bernini - Lulu op de heuvel
  • Blood on the Cat's nek - J-M. Noiret - Eden Theatre
  • Aan de rand van de geïmproviseerde Leluherne & amp; Bernini - Vox
  • Architruc - J-M. Noiret - Eden
  • Podge van Impro - Didier Chaix - Alligator
  • Delirium Deux J-M. Noiret - Eden
  • Hangover - Gil Gallio
  • De Spelen instinct - J-M. Noiret - Eden
  • Ruy Blas - J-M. Noiret - Ranelagh
  • Relax - Timsit P. & amp; Claude Confortès
  • Endangered Species - Eric Cyvagnan
  • Kus me Idiot P. Timsit - Bernard T. & amp; Bataclan
  • Register Barbarian - G. Cuq - Theatre du Petit Vélo
  • El Tweede - P. Bernard Timsit -Tristan
  • Viva El cimema - Fred Michelet & amp; Gil Gallio
  • De inleg - de Luherne Patrick, Thierry Redler - Ménilmontant Theatre
  • Julien Ruick Coward fawn - Patrick de Luherne - achtertuin Theatre
  • Timsit ballen en afschrijvingen - Timsit & amp; Leluherne- Spendid
  • Casanova -S. Papagalli - Spendid
  • Rabbi Jacob - P. Timsit - Congrespaleis
  • Momo neuken Heat - JM Noiret - Nieuws
  • De verwarde - Patrick Lulu Luherne- op de heuvel