Denny Dillon

Denny Dillon is een Amerikaanse actrice geboren 18 mei 1951 in Cleveland, Ohio.

Biografie

Filmografie

  • 1977: Saturday Night Fever: Doreen
  • 1979 Hot Hero Sandwich
  • 1982: Auteur Auteur !: De hysterische meisje van de school Gloria
  • 1983: op de speciale magie van zichzelf de Elf: Weide Morn
  • 1984 Grace Quigley: Verpleegster
  • 1984: Garbo Talks Elaine
  • 1985 Zeven minuten in de hemel Linda Feferman: tante Gail
  • 1987: Dr. Wetenschap: Judy
  • 1987: Vrouwen in de Gevangenis: Meg Bando
  • 1990: Dream On: Toby Pedalbee
  • 1992 Huis IV: Verna Klump
  • 1992: Alleen U: Sunray Tours Travel Agent
  • 1994 Roseanne: An Unauthorized Biography: Roseanne Barr Arnold Pentland
  • 1999: Baby Huey's Great Adventure Pasen
  • 1999: Goosed
  • 2002 Garmento: Sylvia Walsh
  • 2002: Ice Age: Glyptodon
  • 2006: Vol 93: Colleen Fraser

Awards en nominaties