David Millbern

David Millbern is een Amerikaanse acteur geboren 26 september 1967.

Biografie

Filmografie

  • 1982: Sorceress: Pando
  • 1982: Bloody Feest: Jeff
  • 1985 Robotech: Louie Nichols
  • 1991 Zomer Bikini: Chet
  • 1992: Schuld het op het Vodka: Herman Cranshaw
  • 1993 Illegal Entry: Formule voor Fear: Steve Grider
  • 1993 Bank Robber: Wiretapper
  • 1995 Amanda & amp; de Alien: Luitenant LeBeau
  • 1995: Midnight Confessions: Mitch
  • 1995: Dead Weekend: Medic # 1
  • 1996 Menno's Mind Jon Kroll: Veiligheid Man die 'Freeze' zegt
  • 1996 M: Stephen
  • 1997: Dog's Best Friend: Pete Ramsey
  • 1997: De nacht dat nog nooit gebeurd: Eric
  • 1997: The Twilight van de Golds: Emergency Room Doctor
  • 1997: Meteoriet eeuw: Jensen
  • 1998 Verborgen talenten: Peter
  • 1998 Sweetheart Murders: Mark Lewis
  • 1998 Gods and Monsters: Dr. Payne
  • 1998: De adem van de hel: Tony Grant
  • 1998: Raak me: Rick
  • 1999: Crash en Byrnes: Agent Thompson
  • 1999: The Red Team: Reed
  • 1999: Gift van april: de heer Walker
  • 1999: Kus van een Stranger: Omroeper
  • 2000 Sanctimony: Peter
  • 2000: De Extreme avonturen van Super Dave: Aangeven
  • 2000: Nostradamus: Agent Wilcox
  • 2000: Is er een agent om de mensheid te redden? Pin Head Alien # 1
  • 2001: Texas Rangers, wraak vigilante: Marshall
  • 2001: The Unsaid: Brad
  • 2002 Bokshu de Mythe: Michael
  • 2002: Een licht in het Bos: Malcolm Churchill
  • 2002: Now and Forever: Guardian
  • 2002: Tornado: Curt Reid
  • 2002: Mom Secret: Felix Becker
  • 2003: Paniek in de tropen: John Nevison
  • 2003 Deep Freeze: Ted Jacobson
  • 2004 Zolar Skip
  • 2005: The Passing: Mr. McClain-advocaat
  • 2005: Fatal Reunion: Russell Landers
  • 2005: Chupacabra Terror: Rick McGraw
  • 2006: In Her Line of Fire
  • 2006: Christmas Do-Over: Todd
  • 2011: Broken door mijn man Matt Walsh