Daryl Duke

Daryl Duke is een regisseur, editor, acteur, producent, scenarioschrijver en regisseur van de fotografie Canadese geboren 8 maart 1929 in Vancouver en overleed 22 oktober 2006 in West Vancouver.

Biografie

Filmografie

als directeur

  • 1951: Music Master
  • 1964: The Times They Are A-Changing
  • 1969: The Bold Ones: The New Doctors
  • 1970: De Psychiater: God Bless the Children
  • 1972: Payday
  • 1972: Banacek
  • 1972: Ghost Story
  • 1972: Cool Million
  • 1973: De terugkeer van Charlie Chan
  • 1973: De Voorzitter van de Plane ontbreekt
  • 1973: Ik hoorde de Uil Call My Name
  • 1973: If I Had a Million
  • 1974: Slither
  • 1974: Harry O
  • 1975: David en Bert
  • 1975: Een noodkreet
  • 1975: Ze komen alleen 's nachts
  • 1976: Jigsaw John
  • 1976: Griffin en Phoenix: A Love Story
  • 1976: Shadow of the Hawk
  • 1978: The Silent Partner
  • 1982: Jonge volwassenen
  • 1983 Vogels Thorn
  • 1985: Florence Nightingale
  • 1986 Tai-Pan
  • 1989 When We Were Young
  • 1990: Alles komt uit in
  • 1991: Let op - Murder Can Hurt uw gezondheid
  • 1992 Fatal Memories

als Editor

  • 1951: Music Master
  • 1951: Creoolse Songs
  • 1952: Wits End
  • 1952 Winter Weekend: Herziene
  • 1952 Winter Weekend

als acteur

  • 1962: De heer Hobbs neemt een Vakantie: Jongen
  • 1986 Long Lance

als Producer

  • 1973: Ik hoorde de Uil Call My Name

als Writer

  • 1951: Klooster

als Director of Photography

  • 1951: Music Master