Daniel Franzese

Daniel Franzese is een Amerikaanse acteur en zanger geboren 9 mei 1978 in Brooklyn,. In april 2014, Daniel Franzese werd zijn coming out roepen, Damian, de homo-karakter had hij tien jaar geleden speelde in Mean Girls: "Ik was 26, had je 16, schrijft Daniel Franzese. Je was trots op je, ik was een onzekere acteur in hem. Je karakter is uitgegroeid tot een icoon die mensen hebben gebruikt voor referentie ... Ik zou graag je als model toen ik jonger was. Het is misschien makkelijker om te groeien homo's zo goed geweest. ".

Filmografie

  • 2001 Bully: Cousin Derek
  • 2002 Hometown Legend: Abel
  • 2002: Bloody Orgy 2: Altar Boy
  • 2003 Party Monster: The Rat / MC Dallas
  • 2004 Soleado: Bar vriend
  • 2004: Geschiedenis: Danny Tripodi
  • 2004: Mean Girls: Damian
  • 2005: Bristol Boys: Jake
  • 2005: Spy: Bo Deeva
  • 2005: War of the Worlds: Nationale Guardsman
  • 2005: Wrede Wereld: Claude Markham
  • 2006: Whirlygirl: Clive
  • 2009 Kill Theorie: Freddy
  • 2010: Ik spuug op je graf: Stanley