Daniel Crohem

Daniel Crohem is een Franse acteur geboren 11 december 1925.

Filmografie

  • 1957: De Fanatics van Alex Joffé
  • 1957: Lang leve de vakantie Jean-Marc Thibault: Captain
  • 1958: Asphalt Hervé Bromberger
  • 1958: Parijs is onze verantwoordelijkheid om Jacques Rivette: Philip Kaufman
  • 1958: The Little Prof Carlo Rim
  • 1959: Het teken Leeuw van Eric Rohmer
  • Brandt de Sahara Michel Gast: 1960
  • 1960: Fanny Joshua Logan
  • 1962: Ballad voor een schurkenstaat Claude-Jean Bonnardot
  • 1962: De Vinger van Jean-Pierre Melville: de inspecteur Salignari
  • 1962: De vier Ruiters van de Apocalyps Vincente Minnelli
  • 1965: Du Rififi à Paname van Denys de La Patellière: Herman München
  • 1966: De Heilige neemt de uitkijk voor Christian-Jaque
  • 1966: The Fantastic verhaal van Eddie Chapman ware Terence Young
  • 1966: De Malabar zijn parfum Guy Lefranc
  • 1968: De hersenen van Gérard Oury
  • 1968: The Great Laundry Jean-Pierre Mocky: De man met de hond
  • 1972: Galaxy Mate Rabinovski: De directeur van het instituut
  • 1974: Zig-Zig László Szabó
  • 1975: Picnic campagne Georges Senechal: A brancardier
  • 1975: Tiger Brigades van victor Vicas Episode Metgezellen van de Apocalyps