Charly Chemouny


Charly Chemouny is een Franse acteur, geboren op 16 november 1963.

Biografie

Hij heeft de rol van Charlie speelde in de tv-serie The Girls Next Door, tijdelijk ter vervanging van Thierry Redler die de rol van Mark gespeeld. Het karakter van Charlie probeerde tevergeefs haar buren die genegeerd of vernederd te verleiden. We herinneren hem ook in Joëlle Mazart serie waarin de student Momond dat de hele tijd ontmoette hij speelde "Dit is wat j'fais 'waar' Dit is wat ik ' zeggen ". zijn Franse lerares.

Filmografie

Film

  • 1979: School Vertrek: Suchard
  • 1982: Laat z'enfants Yves Boisset
  • 1983: Surprise Party Roger Vadim David Auerbach
  • 1984: Eerste Desires David Hamilton: Max
  • 1984: Man gewond door Patrice Chéreau
  • 1985: Thee in de harem van Mehdi Charef: Balou
  • 1985 Familie Raad van Costa-Gavras: De eerste Bulgaarse twin
  • 1986: Joods-Amerikaanse georganiseerde misdaad, paul Boujenah: Samy
  • 1986: Volg mijn blik Jean Curtelin: De vrijgelaten gevangene
  • 1988: Vlag van Jacques Santi: Nenesse
  • 2010: Mijn vriend Marc Esposito met Edouard Baer en Benoît Magimel: Journalist afgesnauwd

TV

  • 1982: Niet-invorderbare Franck Apprederis: The Boy in ballon
  • 1982: Koffiepauze, break tederheid Momond
  • 1985 Nieuwe Polar: Charlie
  • 1986: De liefdesbrief van Gérard Gozlan: Olivier Lassalle
  • 1986: De ring vinger
  • 1991: Gorilla
  • 1994-1995: The Girls Next Door: Charly
  • 2010: 1788 ... en half Olivier Guignard: De Joodse godfather kindje