Burt Brinckerhoff

Burt Brinckerhoff is een acteur, producent en Amerikaanse regisseur, geboren op 25 oktober 1936 in Pittsburgh, Pennsylvania.

Filmografie

als directeur

  • 1973: Invasie van Carol The Enders
  • 1973: stoombad
  • 1973: Een bijzondere wet van de Liefde
  • 1974: Kom Die met Mij
  • 1975: Baretta
  • 1976: Two Brothers
  • 1976: The Mad Dogs
  • 1978 Acapulco Gold
  • 1978: Another Day
  • 1978 Stubby Pringle's Christmas
  • 1979: De Cracker Factory
  • 1979 Hart to Hart
  • 1979 Can You Hear het lachen? Het verhaal van Freddie Prinze
  • 1980: Moeder en dochter: Loving The War
  • 1980: Brave New World
  • 1980: De Dag van de vrouwen kreeg zelfs
  • 1981 Dynasty
  • 1981: The Monkey Mission
  • 1981: Geboren om te worden verkocht
  • 1983 Vogelverschrikker en Mrs. Koning
  • 1983: Just a Little More Love
  • 1983 stoombad
  • 1983: Hotel
  • 1984: 1 & amp; Tien
  • 1985: What's up, Doc?
  • 1986: The Wizard
  • 1986 Matlock
  • 1987: Frankenstein
  • 1987 Goedemorgen, Miss Bliss
  • 1989: Het was bijna geen Kerstmis
  • 1990: Een meisje van het Limberlost
  • 1991 Avenue Z Middag
  • 1991 Clara
  • 1991 Jailbirds
  • 1992 Organen van Evidence
  • 1993: De hele keet
  • 1993 SeaQuest DSV
  • 1993 Diagnosis Murder
  • 1994: De Maharaja's Daughter
  • 1995: Universitair Ziekenhuis
  • 1995: Deadly Games
  • 1996: Beloofde Land
  • 1999: Safe Harbor

als acteur

  • 1958: De Godin: The Boy
  • 1962: The Devil's Children
  • 1964: Abe Lincoln in Illinois: William Herndon
  • 1965: The Greatest Story Ever Told: Andrew
  • 1965: Inherit the Wind
  • 1996: de misdaad van de eeuw: Warden Mark Kimberling

als Producer

  • 1996 september thuis