Buck Taylor

Buck Taylor is een Amerikaanse acteur geboren 13 mei 1938 in Hollywood, Californië.

Filmografie

TV

  • 1963: Johnny Shiloh: Josh
  • 1966 - 1967: De Monroe: John "Brad" Bradford
  • 1978: Status Lang: George Fewster
  • 1978: Kate Bliss en de Ticker Tape Kid Joe
  • 1978: The Busters: Billy Burnett
  • 1979: De Sacketts: Reed Carney
  • 1980: The Target: Joe McBride
  • 1981: East of Eden
  • 1981: De Cherokee Trail: Laird
  • 1982: Gevaarlijke Bedrijf: Petrie
  • 1984: No Man's Land: Feeny
  • 1985 All American Cowboy
  • 1985 Wild Horses: Cowboy
  • 1986 Dream West: Egloffstein
  • 1986: Louis L'Amour's onderaan de Lange Heuvels: Grey
  • 1987: The Alamo: Dertien Dagen aan Glorie: Buck Smith
  • 1987: Toekomst Slayer
  • 1987: De wraak van de veroordeelde: Nieuw
  • 1987: Proud Men: Homer
  • 1989 Desperado: The Outlaw Wars: Wes Porter
  • 1991 Conagher: Tegel Coker, Ladder Vijf Rider
  • 1996 Dallas: De terugkeer van JR Steve Grisham
  • 1997 Rough Riders: George Neville
  • 1998: Hard Time: Captain Adam Gunther
  • 1999: De Engel van Liefde: Charlie
  • 2004: The Trail Hope Rose: Parson Brown

Film

  • 1966: The Wild Angels: Dear John
  • 1966: En nu Miguel Gabriel
  • 1967: De Engelen van de hel: Pand
  • 1967: De zaak van Al Capone: Poolside interview 2
  • 1976: Doc Hooker Bunch
  • 1976 Pony Express Rider Bovey Kingman
  • 1978: Beartooth
  • 1981 Vee Annie en Kleine Rijbroek: Dynamite Dick
  • 1981: solo Avenger: Robert Edward Gattlin
  • 1982: De triomf van een Man Called Horse Sergeant Bridges
  • 1990: Big Bad John Bob
  • 1990: Payback: Nick
  • 1993 Gettysburg: Kolonel William Gamble
  • 1993 Tombstone: Turkey Creek Jack Johnson
  • 1999: Wild Wild West: Schele reb
  • 2000 Comanche: Kapitein Myles Keogh
  • 2000 Jericho: Pap Doolin
  • 2002: Grand Champion: Omroeper
  • 2003 Gods and Generals: Brigadegeneraal Maxcy Gregg
  • 2003 Screen Door Jezus: Oude man Nickels
  • 2004 Alamo: colon
  • 2005: The Wendell Baker Story: Bob Draper
  • 2005: Wapenstilstand: Harry Dodds
  • 2005: Hell to Pay: Dr. Adam Galen
  • 2005: Miracle bij Sage Creek: daim Charlie
  • 2006: Flicka: Wagner
  • 2007: The Mist: Ambrose Cornell
  • 2011: Cowboys & Aliens: Wes Claiborne