Bryan Larkin

Bryan Larkin is een acteur, producent, regisseur, scenarioschrijver, redacteur en regisseur van de fotografie geboren in Glasgow Verenigd Koninkrijk 7 augustus 1973.

Biografie

Filmografie

waarnemend

  • 1989: Geboren op 4 juli: Ron Young
  • 1999: The Debt Collector: Bar Patron
  • 2002: Net om de hoek: Gareth
  • 2003: Reflections of a Life: Alan
  • 2003 Ruimte voor de Nacht: Ponce
  • 2003 Solid Air: Niall
  • 2005: Miracle of Silence: Mens in Cafe Palsy
  • 2006: zo ver als je bent gekomen: Billy

als producent

  • 2003: Reflections of a Life

als directeur

  • 2003: Reflections of a Life
  • 2005: Miracle of Silence

als schrijver

  • 2003: Reflections of a Life
  • 2005: Miracle of Silence

als redacteur

  • 2003: Reflections of a Life
  • 2005: Miracle of Silence

als directeur van de fotografie

  • 2003: Reflections of a Life

Awards en nominaties

Beloningen

Benoemingen

Anekdotes