Bryan Batt

Bryan Batt is een Amerikaanse acteur geboren 1 maart 1963 in New Orleans, Louisiana.

Biografie

Privé-leven

In 2005, in de Affiche tijdschrift aangekondigd dat hij al lang gevreesd om zijn coming out. "Dit was lang voordat Ellen DeGeneres maakt zijn coming out. Nu heb ik niets meer te doen. Het is oké om homo te zijn. " In oktober 2014, na 25 jaar van de relatie, de acteur trouwde met zijn oude makker, Tom Cianfichi. Hij kondigde zich op Twitter. "Tom en ik zijn getrouwd," schreef hij. "Het is mooi, diepgaande en zelfs meer magisch in mijn dromen."

Filmografie

  • 1995 Jeffrey Christopher Ashley Darius
  • 1997: Kus me, Guido Vitale Tony Tino
  • 1999: Hit and Runway Christopher Livingston Carlos
  • 1999: Pulp Comics: Caroline Rhea: Bachelor # 2
  • 2003: Law & Order: Criminal Intent: Hugo
  • 2004: Rescue Me: de helden van 11 september: Fotograaf # 1
  • 2009 Funny People: George's Agent
  • 2009 Ghost Whisperer: Maitre D
  • 2009: Mad Men: Salvatore Romano
  • 2010: Ugly Betty
  • 2013: Parkland Peter Landesman: Kilduff
  • 2013: The Last van Robin Hood Richard Glatzer en Wash Westmoreland: Orry Kelly
  • 2013: 12 Years a Slave Steve McQueen: De rechter Turner