Bruce Wagner

Bruce Wagner is een acteur, producer, regisseur en scenarioschrijver, geboren op 20 maart 1954 in Wisconsin.

Filmografie

waarnemend

  • 1985 Hoofdkantoor: Al Kennedy
  • 1986 One Crazy Summer: Uncle Frank
  • 1987: De avonturen van Beans Baxter: Vlodia
  • 1987 Gestrande: Aangeven
  • 1988: Mortuary Academy: Schuyler
  • 1989: How I Got Into College: A
  • 1989: Scènes uit de klassenstrijd in Beverly Hills: Diner gast
  • 1989 Reading kwaad: Pianist
  • 1989 Shocker: Beul
  • 1990: nachtgezichten: Agent

als schrijver

  • 1987 Freddy 3 - De klauwen nachtmerrie
  • 1989: Scènes uit de klassenstrijd in Beverly Hills
  • 1993 Wild Palms
  • 1995: White Dwarf
  • 2014: Maps om de Stars of David Cronenberg

als producent

  • 1989: Scènes uit de klassenstrijd in Beverly Hills
  • 1993 Wild Palms
  • 1995: White Dwarf

als directeur

  • 1998: Ik ben Losing You
  • 2001 Women in Film