Bruce Rowland

Bruce Rowland is een componist van filmmuziek geboren Australische in Melbourne 9 mei 1942.

Biografie

Filmografie

  • 1982: The Man From Snowy River
  • 1983: Now and Forever
  • 1983 Phar Lap
  • 1983: Alle Rivers Run
  • 1985 Anzacs
  • 1986 Cool Change
  • 1987: Bigfoot
  • 1987 loopt van de Guns
  • 1987 Miracle Down Under
  • 1988: Danger Down Under
  • 1988: Terug naar Snowy River
  • 1988 Backstage
  • 1988 Badlands 2005
  • 1989 Cheetah
  • 1990: Alle Rivers Run 2
  • 1990: Gunsmoke: The Last Apache
  • 1990: Weekend met Kate
  • 1991 Fast Getaway
  • 1991: Welke Way Home
  • 1992: Sporen van Glorie
  • 1993: De Feds
  • 1993 Gross Wangedrag
  • 1994 Lightning Jack
  • 1994: André, mijn beste vriend
  • 1994: McKenna
  • 1995: The Great Elephant Escape
  • 1996 Tashunga
  • 1997: Zeus en Roxanne
  • 1997 Tidal Wave: No Escape
  • 1997 Flash
  • 1999: Tribe
  • 1999: Reis naar het middelpunt van de aarde
  • 2001: Bad baby Amy
  • 2003: The Man from Snowy River: Arena Spectacular
  • 2005: The Mysterious Geographic Explorations van Jasper Morello