Brian May

Brian May werd geboren 28 juli 1934 in Adelaide in Australië, en stierf in Melbourne 25 april 1997, een componist van filmmuziek was hij, zijn bekendste werken zijn de muziek van Mad Max en Mad Max 2

Filmografie

Film

  • 1975: het waargebeurde verhaal van Eskimo Nell Richard Franklin
  • 1978: Patrick Richard Franklin
  • 1979: George Miller Mad Max
  • 1979 Momentopname van Simon Wincer
  • 1979 Bloodthirst Rod Hardy
  • 1980: Harlequin Simon Wincer
  • 1980: John D. Lamond van Nightmares
  • 1981 Roadgames Richard Franklin
  • 1981: De overlevende van een parallelle wereld van David Hemmings
  • 1981: The Killing van Angel Straat Donald Crombie
  • 1981 De backpackers David Hemmings
  • 1981 Mad Max 2 George Miller
  • 1982: ontbijt in Parijs John D. Lamond
  • 1982: The Hunted van het Jaar 2000 Brian Trenchard-Smith
  • 1983 Kitty en de Bagman Donald Crombie
  • 1983: A Slice of Life van John D. Lamond
  • 1984: Play is het doden van Richard Franklin
  • 1984: Innocent Prey Colin Eggleston
  • 1985 Missing in Action 2: The Beginning van Lance Hool
  • 1986 Dakota Harris Colin Eggleston
  • 1986: Het geheim van het meer van Brian Trenchard-Smith
  • 1987: Immediate Response Terry Leonard
  • 1987: Steel Dawn Lance Hool
  • 1990: Bloodmoon Alec Mills
  • 1991: Freddy's Dead: The Final Nightmare Rachel Talalay
  • 1992: Dead Sleep Alec Mills
  • 1992: Hurricane Smith Colin Budds
  • 1992: Dr. Giggles Manny Coto

TV

  • 1967: Bellbird
  • 1974: Countdown
  • 1974: New Wave
  • 1976: De Sentimental Bloke
  • 1977: Barnaby en Me
  • 1978 Catspaw
  • 1979: Twintig Goede Jaren
  • 1980: The Last Outlaw
  • 1982: No Way
  • 1982: Lethal Maturity
  • 1983: The One-Eyed Jacks
  • 1983: Law Carson
  • 1986: terug naar Eden
  • 1986: The Final Frontier
  • 1988: A Dangerous Life
  • 1989: Schatten van de Goden
  • 1991: Tales from the Crypt
  • 1993 Blind Side Geoff Murphy

Biografie