Brian Grellis

Brian Grellis is een Britse acteur.

Biografie

Brian Grellis geboren in 1937 in Engeland. Hij is vooral bekend voor zijn rol als Sergeant Bowker in de Z-Cars serie speelde hij in 1967-1978.

Filmografie

Film

  • 1972: Koud zweet in de nacht: de tweede officier
  • 1969: Secret Service van His Majesty's adjunct Sir Hilary Bray
  • 1969: The Battle of Britain: Corporal Ernie
  • 1969: Zelfmoord Raid X1 onderzeeër: CPO Barquist
  • 1969: V2 operatie: een pilot
  • 1968: Trio van oplichters: Spider

TV

  • 1986: Help! De heer Puffin
  • 1985 Brookside: Ted Cook
  • 1985: Hitlers SS: Portret in Evil: politieagent
  • 1984: Onderwerpen: officer
  • 1983: Doctor Who Seizoen 20, Episode 2 "Snakedance" Het huis megafoon
  • 1983 Bergerac: de haven officer
  • 1982: The Gentle Touch: de hot dog verkoper
  • 1982: Minder: radio-officier
  • 1981 ITV Playhouse
  • 1980: A Tale of Two Cities: Jacques Two
  • 1980: Het grote avontuur van James Onedin
  • 1980: Enemy at the Door: Louis Brossard
  • 1980: Gods Wonderful Railway: Spin
  • 1979: Mooi Paar: Eigenaar
  • 1979: Room Service: Inspector Dunn
  • 1979 Voeten eerste: een politieman
  • 1977: Doctor Who Seizoen 15, Episode 2 "The Invisible Enemy" Safran
  • 1977: Anna Karenina: een deurwaarder
  • 1976: Get Some In! : Een sergeant
  • 1976: Overlevenden: De Grice
  • 1975: Doctor Who Seizoen 12, Aflevering 6 "Revenge of the Cybermen" Sheprah
  • The Gentle Touch: de hot dog verkoper
  • 1975: Circus: Jim
  • 1975: Last of the Summer Wine: Ted
  • 1975: Churchill's People: Simon
  • 1974: No Strings: Bernard
  • 1974: The Brothers Sergeant Pritchard
  • 1973: Zesdaagse van Justitie: Palmer P.C.
  • 1973: The Dragon's Tegenstander: een sergeant
  • 1973: BBC Speel van de Maand: voorman
  • 1973: Weg van alles: Drummond
  • 1973: Het Regiment korporaal Hassock
  • 1973: Wat gebeurde er met de Likely Lads? Colin
  • 1973: War & amp; Vrede: een Russische gevangene
  • 1972: De Pathfinders: Frank Hardy
  • 1972: Villains: officer
  • 1972: The Frighteners: Marty Smith
  • 1972: Jason King: Sergeant Watkins
  • 1971: Op de bussen: George
  • 1971: De Fenn straat Gang: een parlementslid
  • 1971: Trial: Ernie Stiles
  • 1971: Lieve Moeder ... ... Liefde Albert politieagent
  • 1970: Het Koppelen Machine: Henry
  • 1969: Detective Pete Smith
  • 1969: The First Lady
  • 1969: Uit de Onbekend: een sergeant
  • 1967-1978: Z-Cars: Sergeant Bowker
  • 1967-1968: Softly Softly: Gregory Jack / John Calloway
  • 1963: De Edgar Wallace Mystery Theatre: een bezorger