Brandon Call

Brandon Spencer Lee Call is een Amerikaanse acteur geboren 17 november 1976 in Torrance, Californië.

Biografie

Brandon kreeg zijn start door het in lening zijn stem in Disney-films. Hij verscheen in verschillende producties, zoals het spelen met Glenn Close voor wetende roem spelen van de zoon van Gina Gallego in Santa Barbara en dat van David Hasselhoff in het eerste seizoen van Baywatch. 91 aangeworven voor de serie onze mooie familie in de rol van JT Lambert, hij nooit vaste rol sinds herwonnen.

Vandaag de dag, nam hij zijn ouders tankstation in San Diego, Californië.

Filmografie

Film

  • 1985: The Black Cauldron Ted Berman en Richard Rich: Fairfolk
  • 1985: Tweesnijdend Richard Marquand David Barnes
  • 1989: Warlock Steve Miner: een jongen
  • 1989 Blind Vengeance Phillip Noyce: Billy Devereaux
  • 1990: De avonturen van Ford Fairlane Renny Harlin: het kind
  • 1991: Voor de jongens van Mark Rydell: Danny Leonard tot 12 jaar

TV

  • 1984: Simon en Simon: De zoon van Addie Becker
  • 1984 Hotel: Timmie Harding
  • 1985 Slickers: Scooter Clinton
  • 1985: I Dream of Jeannie: 15 Years Later William Asher Tony Jr tot 7 jaar
  • 1985-1987: Santa Barbara: Brandon Capwell
  • 1985 en 1988: Magnum: Billy, de zoon van Karen
  • 1986: De Rijkste Kat in de Wereld door Greg Beeman: Bart
  • 1986: Het leven met Lucy: Max
  • 1986-1987: St. Elsewhere: Christopher McFadden
  • 1987 Webster: Ricky
  • 1987-1988: De charmings Thomas Charming
  • 1989: De begaafde One: Michael 10 jaar
  • 1989-1990: Baywatch: Hobie Buchannon
  • 1990: ABC TGIF: John
  • 1991-1998: Ons mooie familie: John Thomas "JT" Lambert
  • 1994 Caribbean offshore-Zach
  • 1994 ABC Sneak Peek met Stap voor stap: John Thomas "JT" Lambert