Brad Greenquist

Brad Greenquist is een Amerikaanse acteur geboren 8 oktober 1959.

Biografie

Filmografie

  • 1984: Mutanten in Paradise: Steve Awesome
  • 1987: valse getuigenis: Carl Henderson
  • 1988: Alleen in de Neon Jungle
  • 1989 Pet Sematary: Victor Pascow
  • 1989: De voorzitter: Mushmouth
  • 1990: Loose Cannons: Ambassade officer
  • 1991 Countdown: Steve Dent
  • 1994: Assault in West Point: The Court-Martial van Johnson Whittaker: Dr. Beard
  • 1994: De Yearling: Lem Forrester
  • 1995: In de Schaduw van het Kwaad Willy Sommers
  • 1996 Black Out: Tegenstander
  • 1996 Lonesome Dove: The Young Years
  • 1996: de misdaad van de eeuw: Isidor Fisch
  • 1996: In Cold Blood: Floyd Wells
  • 1997 Cops gewetenloze Jim Kouf Richard Stein
  • 1997: Dead van Midnight: Hendricks
  • 1998: Een schurk in Far West: Strange Stone
  • 1999: De puzzel in de Lucht: Jeff Swerdling
  • 1999: Inherit the Wind: Tom Davenport
  • 2000: Misdaad en straf in Suburbia: Calvin Berry
  • 2000: Getting Away with Murder: The JonBenet Ramsey Mystery
  • 2000: Lost Souls: George Viznik
  • 2001 Never Say Die Agent McKenzie
  • 2001: Ali: Marlin Thomas
  • 2002: Het 'verhaal: Ronald' Pennsylvania Miners Hound Dog 'Hileman
  • 2003: Het dagboek van Ellen Rimbauer: Doug Posey
  • 2003 Momentum: Martin Elias
  • 2005: Mystery Woman: Snapshot: Robert Benson
  • 2005: Smart Card: Ned
  • 2006: 18 Fingers of Death! Arthur Armeense