Bobby Ray

Bobby Ray is een acteur, regisseur, Amerikaanse editor en scenarioschrijver geboren 9 oktober 1899 in New York, overleden 26 maart 1957 in Los Angeles.

Filmografie

waarnemend

  • 1923: Post Geen Rekeningen
  • 1925: Cagey Liefde: The Dizzy Clerk
  • 1925 Stick Around Ward Hayes: Behanger's Helper
  • 1925: Hey, Taxi! Ted Burnsten: Taxichauffeur
  • 1925: Hop aan het! Ted Burnsten: Een portier
  • 1925: Ze vallen allemaal Ralph Ceder: De assistent-conciërge
  • 1926 Mad Stork: Bobby
  • 1926 Bonehead Bobby
  • 1926: Howdy Judge
  • 1926 Hunter Haar Hero
  • 1926: Niet Kid Me
  • 1926: Een P.M.
  • 1926: The Stupid Prince
  • 1926: My Baby
  • 1926: Het flirten Fool
  • 1926: De Channel Swim
  • 1927: Greet de Wife
  • 1927: Een Turks bad

als directeur

  • 1927: Twintig Benen Under the Sea
  • 1928 Dugan van de Dugouts
  • 1928 Riley van de afdeling van de Regenboog

als redacteur

  • 1933: Zijn kabinetschef

als schrijver

  • 1928 Dugan van de Dugouts