Bob McIntosh

Robert "Bob" McIntosh is een Amerikaanse kunstenaar van de decors en de kleur lay-out voor de animatie die vooral werkte voor studio Verenigde Productions van Amerika. de heer Magoo serie.

Filmografie

  • 1941: De aarzelende Draak
  • 1942 Bambi
  • 1952: Man Alive!
  • 1952: Sloppy Jalopy
  • 1952: The Dog Snatcher
  • 1952: Pink and Blue Blues
  • 1952: Pete Heethoofd
  • 1952: Captains Outrageous
  • 1953 Veiligheid Spin
  • 1953 Magoo's Masterpiece
  • 1953 Magoo sliep hier
  • 1954: Bij Magoo Flew
  • 1954 Magoo Goes Skiën
  • 1954: The Fifty-First Dragon
  • 1954: Kangoeroe Courting
  • 1954: Destination Magoo
  • 1955: Magoo's Check Up
  • 1955: Magoo Express
  • 1955: Madcap Magoo
  • 1955: Magoo Maakt Nieuws
  • 1956: Magoo's Canine Mutiny
  • 1956: Calling Doctor Magoo
  • 1956: Magoo Beats the Heat
  • 1956: Magoo's Puddle Jumper
  • 1956 Trailblazer Magoo
  • 1956: Meet Moeder Magoo
  • 1957 Magoo Goes Overboard
  • 1957: Door Magoo Breaks
  • 1957: Magoo's Glorious Vierde
  • 1957: Magoo Slaat de Bank
  • 1957: Rock-Hound Magoo
  • 1958: Magoo's Young Manhood
  • 1958: Magoo's Three-Point Landing
  • 1958: Love Comes aan Magoo
  • 1958: Gumshoe Magoo
  • 1959: Bwana Magoo
  • 1959: Magoo's Homecoming
  • 1959: Magoo's Lodge Brother
  • 1959: Terror Faces Magoo
  • 1959: 1001 Arabian Nights
  • 1960: Inside Magoo
  • 1960: De heer Magoo
  • 1961: De Dick Tracy Show
  • 1961: De Alvin Show "TV-serie
  • 1964: Linus! The Lion Hearted
  • 1966: De serie Lone Ranger TV
  • 1967: George of the Jungle tv-serie
  • 1969: Rabbit Stew en konijnen ook!
  • 1969: Injun Trouble
  • 1970: The Phantom Tollbooth