Bob Kortman

Bob Kortman is een Amerikaanse acteur geboren 24 december 1887, in Philadelphia, Pennsylvania; stierf 13 maart 1967 in Long Beach, Californië.

Biografie

Zijn carrière begon in de stille film blijft praten met de jaren 1930.

Filmografie

  • 1914: Bad Buck van Santa Ynez, William S. Hart: Sheriff
  • 1915: De Ruse, William H. Clifford en William S. Hart: Een bandiet
  • 1915: Een los van Thomas H. Ince en Reginald Barker: Een officier
  • 1923: De aarde schudde, Lambert Hillyer: Henchman
  • 1923: De kracht van het bloed, Irvin Willat: Vörde
  • 1926: The Masked Corsaire, Frank Lloyd: Een hacker
  • 1927 Huis te huur, Fred Guiol: De recruiter boswachter
  • 1930: The Lone Verdediger Richard Thorpe Jenkins
  • 1931 De bote bote of in Los presidiarios, James Parrott: Een gevangene
  • 1931: De twee Legionairs van James W. Horne: Een nieuwe rekruut
  • 1932: The White Eagle Lambert Hillyer: Sheriff
  • 1933 Laurel en Hardy politie, Lloyd Frans: Het zakkenroller
  • 1934: In dienst van de wet, Richard Thorpe: Jenkins
  • 1935 Cavalier B. Reeves Eason wonder en Armand Schaefer: Barkas
  • 1936: De Dochter van de vervloekte hout, Henry Hathaway: Gorley Falin
  • 1936: The Lonely Trail, Joseph Kane: Captain Hays
  • 1938: De Renegade Ranger, David Howard: Idaho
  • 1947: De Corsairs land, Tay Garnett: Sam
  • 1950: verdomd aarde, John Farrow: Bill Newton
  • 1950: Branded, van Rudolph Maté: Hank