Blanche Ravalec

Blanche Ravalec is een Franse actrice. Gespecialiseerd in nasynchronisatie, is het onder andere reguliere stem van Marcia Cross.

Filmografie

Film

  • 1978: De Carapate: Marguerite, de boerin
  • 1978 Trocadero Lemon Blue
  • 1978 Beach Hotel Yveline
  • 1978: A Simple Story: Maggy
  • 1979 Moonraker: Dolly
  • 1981 Hallo Ik krijg:
  • 1982: De verzoening: Colette
  • 1983: de dieven van de nacht: de eerste vrouw
  • 1984 Voor ons jongens: Daphne
  • 1985: Volg mijn blik:
  • 1986: Kamikaze: De omroeper offline
  • 1987: Dating club: Marion
  • 1992: De man van mijn leven:
  • 1994: Toen ik vijf was ik vermoord mezelf de moeder van Gil
  • 1995: Een vrouw in de armen, een lijk op de achterkant: Sylvie Brisebard
  • 2000 Crime Scenes: Mevrouw Bourgoin

TV

  • 1984: De onderzoeken van de inspecteur Maigret, aflevering van Maigret in Vichy Alain Levent: Francine Lange
  • 1991 Echtscheiding gevallen: Master Girard
  • 1999: Een vrouw van eer, Trap episode in troebel water: Evelyne Fontanel
  • 2000: Nestor Burma, Machinations episode voor speelautomaten
  • 2005: Navarro aflevering Escort Blues: Ms. Brocket
  • 2011: Josephine, Guardian Angel, Aflevering Volg de gids: Michelle
  • 2013: Een goede les Bruno Garcia: Jeanne

Nasynchronisatie

Film

Feature Films

  • Frances Fisher in:
    • The Lincoln Lawyer: Mary Windsor
    • The Host: Maggie
  • 1997 Alien Resurrection: Annalee Call
  • 2001 The Last Castle: Sheila Kelly
  • 2007: Gelukkig Begrafenissen: Sandra
  • 2010: Alice in Wonderland: Mallymkun Loir
  • 2010: The Social Network: Gretchen
  • 2012: Terug naar de muur: psychiater
  • 2012: Hope Springs: Cora

Animated Feature Films

  • Barbie Notenkraker: Drosselmeyer tante
  • Barbie als Rapunzel: Gothel
  • Barbie Swan Lake: de koningin-moeder
  • De Barbie Diaries: Peters
  • Mermaidia Barbie: Fairy Pink zeeën
  • De buitengewone avonturen van Santa Claus: Necile

TV

TV-films

  • 2007: Een fout Jeugd: Janet Tarr
  • 2011: Een beetje, veel, waanzinnig: D Browning
  • 2011: De Prijs van het verleden: Marilyn

Tv-programma's

  • Marcia Cross in:
    • Seinfeld: Sara Sitarides
    • Melrose Place: D Kimberly Shaw Mancini
    • Touched by an Angel: Lauren
    • Ned en Stacey: Diana Huntley
    • Beyond Reality: The Journey Continues: Katherine Woods
    • Spin City: Joan Calvin
    • Ally McBeal: Myra Robbins
    • Experts: Julia Fairmont
    • Het leven boven alles: Linda Loren
    • Everwood: D Linda Abbott
    • Desperate Housewives: Bree Van de Kamp
  • Frances Fisher in:
    • Becker: D Elizabeth "Liz" Carson
    • Eureka: Eva Thorne
  • Ingrid Kavelaars in:
    • Code: Eternity: D Laura Keating
    • Stargate SG-1: Major Erin Gant
  • Patricia Kalember in:
    • Reed Zusters: Georgiana "Georgie" Reed Whistig
    • White Collar: Holloman
  • 1992: Nightmare Cafe Fay Peronivic
  • 1993-1994: Beverly Hills 90210: Lucinda Nicholson
  • 1993-1995: Picket Fences: Rachel Harris
  • 1994-2002: Halifax: Jane
  • 1995-1998: The Naked Truth: Nora Wilde
  • 1996-1999: Poltergeist: The Legacy: Rachel Corrigan
  • 1996-2002: Sabrina, the Teenage Witch: Zelda Spellman
  • 1997-1998: Jenny Maggie Marino
  • 1998-1999: Vrienden: Emily
  • 1999-2000: Freaks and Geeks: Jean Weir
  • 2000: De oorlog Next Door: Barbara Bush
  • 2000-2002: Resurrection Boulevard Yolanda Santiago
  • 2000-2003: Zelfs Stevens: Eileen Stevens
  • 2000-2011: New York speciale eenheid: Rechter Lena Petrovsky
  • 2001-2004: The Sopranos: Gloria Trillo
  • 2003-2006: Nip / Tuck: Megan O'Hara
  • 2004-2006: Veronica Mars: Inga
  • 2006-2010: Ugly Betty: Christina McKinney
  • 2006-2014: De droom van Diana: Clémence Steinkamp
  • 2010: 90210: New Generation: de makelaar
  • 2012-2013: Once Upon a Time: Cora Mills
  • 2013: De Murdoch Mysteries: Elizabeth MacFarlane
  • 2013-2014: Devious Maids: Genevieve Delatour
  • 2014: De Knick Zuster Harriet

Animatieserie

  • Kangoo Juniors: Kevin / Adelaid Miss / mevrouw Marth
  • Stad Muis, Country Mouse: Emilia
  • Magische DoReMi: Loulou / Mindy / fee Lili / Dhélia
  • Futurama: Turanga Leela
  • Prinses Sissi: Ludovica's moeder Sissi
  • ReBoot: Dot Matrix / hexadecimaal / Maxine / Hack
  • Thomas & Friends: Verteller
  • Pocoyo: Pocoyo
  • Diabolik Eva Kant

Video game

  • Mass Effect: Matriarch Benezia
  • The Elder Scrolls V: Skyrim: Irileth / Idesa Sadri / Dravynea / Dunmer
  • Anno 2070: Skylar Banes
  • The Elder Scrolls Online: de huishoudster / Meridia

Artistieke richtingen

  • Andromeda
  • Moord in Suburbia
  • Bob en Rose
  • Cadfael
  • What I Like About You
  • Gecharmeerd
  • Dead Zone
  • Duo Masters
  • Freaks and Geeks
  • Good Morning, Miami
  • Grand Galop
  • Guinevere Jones
  • How I Met Your Mother
  • De Carver Familie
  • The War at Home
  • Zelfs Stevens
  • Dream Diana's
  • Les Hauts et les bas de Sophie Paquin
  • Lot van het Hart
  • The Sopranos
  • Lizzie McGuire
  • Melrose Place
  • Men in Trees: Lessen van de verleiding
  • Moesha
  • Nip / Tuck
  • Pacific Blue
  • Poltergeist: The Legacy
  • Sabrina, the Teenage Witch
  • Sacred Charlie
  • Haai
  • Stingers
  • Sunset Beach
  • Dode tijd
  • The War Next Door
  • Titans
  • Een geval voor twee
  • The Naked Truth
  • Thuis september
  • Veronica Mars
  • Beschuldigd door ongeluk
  • Schaduw van intimidatie
  • Heersen
  • Sarah's Wrath
  • Echo van leugens
  • Gezicht van een roofdier
  • Verdachte verdwijningen