Blake Clark

Blake Clark is een Amerikaanse acteur en scenarioschrijver geboren 2 februari 1946 in Macon, Georgia.

Biografie

Filmografie

als acteur

  • 1983 M * A * S * H: Vaarwel, Vaarwel en Amen: 2 MP
  • 1984 Opvliegers: Al
  • 1985 Moonlight: Newsstand Man
  • 1985: St. Elmo's Fire: Wally
  • 1986: Long Time Gone: Bartender
  • 1987: Vrouwen in de Gevangenis: Assistent Warden Clint Rafferty
  • 1989: Fast Food: E. G. McCormick
  • 1989 Wired: Dusty Jenkins
  • 1989: Johnny mooi gezicht: Sheriff Monte
  • 1991: Dark Wind: Ben Gaines
  • 1992: Grave Secrets: The Legacy van Hilltop Drive: WD Marshall
  • 1992: Shakes the Clown: Stenchy de Clown
  • 1992: Lieveheersbeestjes: Coach Bull
  • 1992: Love Potion No. 9: Cop van de motorfiets
  • 1992 Toys: Hagenstern
  • 1993 Fatal Instinct Carl Reiner: Milo Crumley
  • 1994: The Mask: Murray
  • 1996: Alone in the Woods: Sarge
  • 1997: Nothing to Lose: Gas Station Kassier
  • 1998 Tycus: Commander Scott
  • 1998 Waterboy: Farmer Fran
  • 1999: Valerie Flake: Uncle Jack
  • 2000: Critical Mass: Sheriff Borden
  • 2000 Intrepid: Wayne
  • 2000 Bread and Roses: Mr. Griffin
  • 2000: Little Nicky: Jimmy de Demon
  • 2001 Donut Men: Mr. Mobiel
  • 2001: Joe Dirt Farmer Fran * zie hieronder The Waterboy
  • 2001: Corky Romano: Beveiliging
  • 2002 Back van Midnight: Farmer
  • 2002: Mr. Deeds: Buddy Ward, de quarterback vader
  • 2002: Acht Crazy Nights: Radio Shack Walkie-Talkie
  • 2003 BachelorMan: Veteraan Sportscaster
  • 2003 Intolerable Cruelty: secretaris Conventie
  • 2004: Liefde en Amnesia: Marlin Whitmore
  • 2004 Ladykillers: De coach van Football
  • 2005: Earl - Seizoen 1, Aflevering 10: Vader Joy
  • 2010: Community: Coach Bogner
  • 2010: Toy Story 3: Zigzag
  • 2010: Good Luck Charlie: Oom Mel
  • 2010: Toy Story 3: The Video Game: Zigzag
  • 2010: Grown Ups: Bobby 'Buzzer' Ferdinando
  • 2011: De laatste dagen van Yaniv Raz: Olde Visser

als Writer

  • 1990: Je hebt gelijk ik ben Droevig ...

Anekdotes

  • Clark heeft leende zijn stem aan Zigzag in Toy Story 3, ter vervanging van Jim Varney, die stierf in 2000. Clark en Varney waren goede vrienden.