Billy Miller

Billy Miller is een Amerikaanse acteur.

Filmografie

Tv-programma's

  • 2006: CSI: NY: Will Graham
  • 2007 - 2008: The Force of Destiny: Richie Novak
  • 2008 - 2014: The Young and the Restless: Billy "William" Abbott
  • 2011: Gerechtvaardigd: James Earl Dean
  • 2011: Bel: Charlie Young / John Delario
  • 2014-: General Hospital: Jason Morgan

Televisiefilm

  • 2012: Tragische Honeymoon: Gabe Watson

Afspraken & amp; Beloningen

  • In 2010 won hij de trofee in de categorie "Outstanding Supporting Actor in een dramaserie" voor Daytime Emmy voor zijn rol als Billy "William" Abbott in The Young and the Restless. Andere genomineerden waren Brian Kerwin, Ricky Paull Goldin, Bradford Anderson & amp; Jonathan Jackson.
  • In 2011 werd hij opnieuw genomineerd in de categorie "Outstanding Supporting Actor in een dramaserie" voor Daytime Emmy voor zijn rol als Billy "William" Abbott in The Young and the Restless samen met zijn partner Doug Davidson, Brian Kerwin Jason Thompson & amp; Jonathan Jackson. Dit laatste die wint.
  • In 2014 kondigden we reprising de rol van Jason in de soap General Hospital uitgevoerd voorheen door Steeve Burton.

Anekdotes

  • Het meet 1.80m.
  • Hij groeide op in Austin in Texas.