Bill Moseley

Bill Moseley is een acteur en Associate producer Amerikaanse geboren 11 november 1951 in Barrington, Illinois in de Verenigde Staten.

Biografie:

Hij staat bekend om de rol van Chop Top in The Texas Chainsaw Massacre 2 en de rol van Otis Driffwood in The House of the Dead 1000 en The Devil's Rejects.

Filmografie

  • 1982: Endangered Species: de taxichauffeur
  • 1985 Osa: Quilt Gezicht
  • 1986: The Texas Chainsaw Massacre 2: Chop Top
  • 1988: Mamba: Frank
  • 1988: Blob: Soldier # 2
  • 1989 Pink Cadillac van Buddy Van Horn: Darrell
  • 1989: Silent Night, Deadly Night: onomkeerbare coma Richard 'Ricky' Caldwell
  • 1990: Crash en branden: Quinn
  • 1990: De eerste kracht van Robert Resnikoff: Bartender
  • 1990: The End of Innocence: Man on the Hill
  • 1990: The Night of the Living Dead: Johnnie
  • 1991 White Fang: Luke
  • 1992 Inside Out II: Dave
  • 1992 Honey, I Blew Up the Kid: Federal Marshal
  • 1992 Evil Dead 3: Army of Darkness: Captain Deadite
  • 1993: De heer Jones: Arbeider
  • 1994: Lichaam van de overtreding: Hank
  • 1994 Getaway: Nieuwslezer # 2
  • 1995 Prehysteria! 3: Director
  • 1997: Evil Ed: Special verschijning voice
  • 2000: The Convent: Officer Ray
  • 2002 Oorsprong: Task Force Officer
  • 2002 Essentie van Echoes: Dr. Hilcott
  • 2002: Live from Baghdad: Rex
  • 2003: House of 1000 corpses: Otis Driftwood
  • 2003: Vicious: Walace
  • 2004: Anderson's Cross: Mr. Daniels
  • 2004: Home Sick: Mr. Suitcase
  • 2006: The Devil's Rejects: Otis B. Driftwood
  • 2007: Dead Air
  • 2007: Halloween 9: Zach 'Z-Man' Garrett
  • 2007: Huis
  • 2008: Alone in the Dark II
  • 2008: Thr3e
  • 2008: Repo! de Genetic Opera: Luigi Largo
  • 2009: The Alphabet Killer: Carl Tanner
  • 2010: The Tortured: Kozlowski
  • 2010: De Graves: Caleb
  • 2013: Texas Chainsaw 3D John Luessenhop Drayton Sawyer