Beth Riesgraf

Beth Riesgraf Jean, geboren op 24 augustus 1978 in Belle Plaine, is een Amerikaanse actrice.

Biografie

Een inwoner van Belle Plaine, Minnesota, heeft zes zussen en is de jongste. Ze werd opgeleid bij Cimarron-Memorial High School in Las Vegas, waar ze was voorzitter van de studenten, een lid van een fotoclub en studeerde cum laude af. Ze was verloofd met Jason Lee, tussen 2001 en 2007, met wie ze een zoon, Pilot Inspektor Riesgraf Lee had.

Carrière

Zij verscheen in de tv-serie in 1999. Een van zijn eerste films is Scorcher, waarin ze speelt Krissy. Ze verscheen met Jason Lee in de serie My Name Is Earl in 2005 en Alvin and the Chipmunks in 2007. In 2008 heeft zij de rol van een naamloze vrouw speelde in de Cath ... clip van Death Cab for Cutie. Ze speelt momenteel het karakter van Parker in de tv-serie Leverage.

Filmografie

In de bioscoop

  • 2000: De Zomer van My ontmaagding Susan Streitfeld
  • 2002: James Seale Scorcher: Krissy
  • 2003: I Love Your Work Adam Goldberg: Fotograaf Swoosh
  • 2007: Alvin en de Chipmunks Tim Hill: de moeder in de winkel
  • 2008: Struck Taron Lexton: Amber
  • 2009: Niemand Rob Peron Edie

Op tv

  • 1999: Undressed: Loretta
  • 2001 Spin City: serveerster
  • 2005: How I Met Your Mother: Een collega van de dochter van Carlos
  • 2005: het stereogeluid Agency: verschillende rollen
  • 2007: Insatiable
  • 2007: My Name Is Earl: Natalie Duckworth
  • 2007: Big Shots
  • 2007: Without a Trace: Kelly Schmidt
  • 2008 - 2012: Leverage: Parker
  • 2011: NCIS): Maxine / Maximum Destruction
  • 2012: Criminal Minds: Maeve Donovan
  • 2013: The Mentalist: Kira Tinsley