Bertrand Constant

Constant Bertrand is een Franse acteur.

Filmografie

  • 2013: In landen Cannibal Alexander Villeret: Mr. 30 cm
  • 2012: Superstar Giannoli: TV Journalist 4
  • 2012: Elijah Wajeman Aliyah: Claude
  • 2012: Cloclo Florent Emilio Siri's: Jacques Revaux
  • 2011: Midnight Rechten van Delphine Gleize: Conferentie Voisin
  • 2010: Contacten Michael Guerraz
  • 2010: Djinns door Hugues en Sandra Martin Martin: Man Internal Services 2
  • 2009: Rapt van Lucas Belvaux: Captain Verne
  • 2007: Crime Insiders Frédéric Schoendoerffer: Butler
  • 2006: De zachte methode Michael Guerraz: neurotische Politieagent
  • 2006: Bij het banket wolven ... Charles Redon: Cop 1
  • 2004: Station om lief Michael Guerraz: Man
  • 2012: Dus zijn ze: Alvez
  • 2012: Gears: Flic DCRI 1
  • 2009-2012: Een Frans dorp Delage
  • 2010-2012: Profiling: Philippe Maistre
  • 2011: Saigon, de zomer van onze 20 jaar Philippe VENAULT: Kolonel Doctor Staff
  • 2011: Infiltré van Giacomo Battiato: Bertrand
  • 2007: Operatie Turquoise Alain Tasma: Luitenant Vessel Favreau
  • 2006: De vesting belegerde Gerard Mordillat: Warrant Officer Schmidt
  • 2006: Lang leve de bom! Jean-Pierre Sinapi: Brigadier 1