Belinda Bauer

Belinda Bauer, geboren op 13 juni 1950 in Melbourne, is een Australische actrice.

Biografie

Filmografie

  • 1979 Winter Kills: Yvette Malone
  • 1980: De Amerikaanse Succes Bedrijf: Sarah
  • 1981: The Archer: Fugitive van het Empire Estra
  • 1982: Timerider: Het avontuur van Lyle Swann: Claire Swan
  • 1983 Flashdance: Katie Hurley
  • 1983: De Zonden van Dorian Gray: Dorian Gray
  • 1984 Airwolf: Gabrielle Ademaur
  • 1984: Samson en Delilah: Delilah
  • 1985: The Unknown Star: Mary
  • 1987: Tonight's the Night: Pamela Ahlberg
  • 1987: De Rozentuin Murders: Pat Lennon
  • 1988: Wet van Piraterij John Cardos: Sandy Andrews
  • 1989 TV cheesy: Mud Wrestler
  • 1990: RoboCop 2: Dr. Juliette FAXX
  • 1991: Double Hell: Christine Scavello
  • 1993: Alleen in de nacht: Joanna Earnings
  • 1994 Necronomicon: Nancy Gallmore
  • 1996: Poison Ivy 2: Lily Angela Falk