Barry Livingston

Barry Livingston is een Amerikaanse acteur geboren 17 december 1953 in Los Angeles, Californië.

Biografie

Filmografie

  • 1961: De Errand Boy Jerry Lewis: Bit Part
  • 1952: De avonturen van Ozzie & amp; Harriet:
  • 1963: Mijn Zes Liefdes Gower Champion: Sherman Smith
  • 1965: Love and Kisses: Bobby
  • 1966: The Two of Us: Roger
  • 1972: Peege: Damion
  • 1973: Je bent een goed mens, Charlie Brown: Linus
  • 1973: De straten van San Francisco - Seizoen 2, Aflevering 12: Jack Morgan
  • 1974: Paniek in de lift: Robert Peters
  • 1974: Senior Year: Moose Kerner
  • 1974: Hurricane: Richie Damon
  • 1974: Sons and Daughters: Murray 'Moose' Kerner
  • 1977: Sidewinder 1: Willie Holt
  • 1983: High School U.S.A .: heer Sirota
  • 1987: Masters of the Universe: Charlie
  • 1989 Makkelijk Wielen: Aangeven
  • 1992 Het Nutt House: Williams
  • 1992: De Elf Who Saved Kerstmis: Hoot
  • 1993: Maniac Cop 3: Badge of Silence William Lustig: Asst. Lijkschouwer
  • 1993: De Elf en de Magic Key: Hoot
  • 1995: De O.J. Simpson Story: Dr. Berney
  • 1996 Steel Sharks: Dr. John Van Tasset
  • 1997: Invisible Mom: Professor Karl Griffin
  • 1999: Invisible Mom II: Karl Griffin
  • 2000 Little Man on Campus
  • 2001: Robbie's Brother: Main Cushman
  • 2001: Tremors 3: Back to Perfection: Dr. Andrew Merliss
  • 2004: Drie meisjes, drie huwelijken, een wereld tour! Dr. Keck
  • 2004: First Daughter: Press Secretary
  • 2006: Mystery Woman: Wild West Mystery: Otis
  • 2007: Flight 732: Terror in de lucht: Brian Fields
  • 2010: The Social Network David Fincher: Een professor van Harvard
  • 2012: Ben Affleck's Argo: Bill Hickey