Barnard Hughes

Barnard Hughes is een Amerikaanse acteur, geboren 16 juli 1915 in Bedford Hills, New York, en stierf 11 juli 2006 op de New York Presbyterian Hospital.

Biografie

Filmografie

  • 1954: Playgirl: Durkin
  • 1961: The Million Dollar Incident: Wallace
  • 1961 White Blouses: D Kent O'Donnell
  • 1952: De Vertigo van passie: D Bruce Banning # 2
  • 1964 Hamlet: Marcellus / Priest
  • 1966: Dark Shadows: Stuart Bronson
  • 1967: De Borgia Stick: Arts Helm
  • 1954: The Secret Storm: Wilfred Hollister # 1
  • 1969: Midnight Cowboy: Towny
  • 1956: As the World Turns: M .. Barton
  • 1970: Waar is Poppa? Kolonel Hendricks
  • 1971: Dr. Cook's Garden: Elias Hart
  • 1971: Cold Turkey: D Proctor
  • 1971: The Pursuit of Happiness: Rechter Vogel
  • 1971: All the Way Home: Joel Lynch
  • 1971: Het ziekenhuis: Edmund Drummond
  • 1972: Deadhead Miles: Old Man
  • 1972: Kijk Homeward, Angel: D McGuire
  • 1972: Rage: D Spencer
  • 1973: Much Ado About Nothing: Dogberry
  • 1973: Blood Sisters: Arthur McLennen
  • 1973 Pueblo: Secretaresse van de Marine
  • 1973: The Holiday Treasure
  • 1973: De Leners: M .. Crampfurl
  • 1974: Een ander april Marion Weston
  • 1974: A Memory of Two maandag: Jim
  • 1975: De twee levens van Sean Doolittle
  • 1975: Doc Joe Bogert
  • 1975: De UFO Incident: D Benjamin Simon
  • 1975: Schuldig of onschuldig: De Sam Sheppard Murder Case: Advocaat Philip J. Madden
  • 1977: Losgeld voor Alice! Jess Halliday
  • 1977: Kill Me If You Can: Rechter Fricke
  • 1977: Oh, God! : Rechter Baker
  • 1977: Tell Me My Name: oom Tyler
  • 1978: The World Beyond: Andy Borchard
  • 1978 zien hoe ze pisten: John Matusak, Betty's vader
  • 1979 Heiligdom van Fear: Vader Brown
  • 1980: Homeward Bound: Harry Seaton
  • 1981: De eerste maandag in oktober, Ronald Neame: opperrechter Crawford
  • 1981 De heer Merlin: Max Merlin
  • 1982: een belangenconflict
  • 1982: Tron: D Walter Gibbs / Dumont
  • 1982: Little Gloria ... Gelukkig at Last: Justice John Francis Carew
  • 1982: Beste Vrienden, Norman Jewison: Tim McCullen
  • 1983: A Caribbean Mystery: M .. Rafiel
  • 1984: De Hemel No Limit: Arthur Bennett
  • 1985 Avonturen van Huckleberry Finn: The King
  • 1985 Maxie: Bishop Campbell
  • 1986: Onder de Biltmore Klok: Ludlow Whitney
  • 1986: De Cavanaughs Francis 'Pop' Cavanaugh
  • 1986: Waar zijn de kinderen? Jonathan Knowles
  • 1987: De Nacht van moed
  • 1987: Lost Boys: Opa
  • 1987: Een Hobo Kerstmis
  • 1988 Da Da
  • 1989 Startpagina Fires Burning: Jake Tibbetts
  • 1989 Day One: secretaris Stimpson
  • 1989: Guts en Glory: Opkomst en ondergang van Oliver North: CIA-directeur William Casey
  • 1990: The Incident: Doc Hansen
  • 1990: Blossom: Opa
  • 1991 Doc Hollywood: D Aurelius Hogue
  • 1991 Petite Fleur: Buzz Richman
  • 1993: De nieuwe kleren van de keizer: Penningmeester
  • 1993 Miracle Child: Rechter
  • 1993: Sister Act 2: Back in the Habit: Vader Maurice
  • 1994 Trick van de ogen: Harry Pitt
  • 1995: Voorbij de Bleachers: Ed Godfrey
  • 1998: Odd Couple 2: Beaumont
  • 1999: Broadway, 39th Street: Frank Marvel
  • 2000: De Fantasticks: Henry Albertson

Awards en nominaties

Beloningen

Benoemingen

Anekdotes