Barbara Marten

Barbara Marten, geboren in Leeds, Engeland, is een Britse actrice die gespecialiseerd is in tv-serie.

Biografie

Zijn carrière begon in 1986 met de film El hombre que Gano razón de Argentijnse regisseur Alejandro Agresti.

Filmografie

  • 1985-1989: Brookside: Margaret Jeffersonn
  • 1986 El hombre que la razón Gano
  • 1987: Een maand in het Land: Mrs. Sykes
  • 1988 Scherm Twee: Marlene
  • 1988 Christabel: Freda
  • 1988: Ruth Rendell Mysteries: Katharine Freeman
  • 1989: De Vijftien Streets: Hannah Kelly
  • 1989-1999: Casualty: Eve Montgomery / Tamara Redpath
  • 1990: Shoot to Kill: Stella Stalker
  • 1992: onder verdachte omstandigheden: Mrs. Browning
  • 1992: Het leven en de Tijden van Henry Pratt: Ada Pratt
  • 1993: Liefde en Reden: Mel Lynch
  • 1993-1995: Harry Rita Salter
  • 1995 Band of Gold: Mrs. Richards
  • 1995: Medics Barbara Lawson
  • 1995-2006: De Bill: Laura Meadows / Barbara Dean / Joan Barnwood
  • 1996: Goodbye My Love: Jean Humphry
  • 1997: De Sherman Spellen: Gwen John
  • 2000: waar het Hart is: Frances Barrow
  • 2000 Badger: Marie
  • 2000-2002: Fat Vrienden: Liz Ashburn
  • 2001: Bob en Rose: Carol Cooper
  • 2002: A is voor Zuur: Emily Haigh
  • 2002: Vlees en Bloed: Barbara
  • 2003: Op zoek naar de Brontës Tabitha Aykroyd
  • 2003: De Schuld: Gwen Dresner
  • 2004: tussen twee vrouwen: Ellen Hardy
  • 2005: The Royal: Thelma Parker's assistent Matron
  • 2005: Geloof Doreen
  • 2005: Rome: Divinerner
  • 2005: EastEnders: D. S. Haydon
  • 2006: Silent Witness: Mary Duncanan
  • 2006: Verguld: Beth White
  • 2007: Dalziel en Pascoe: Louise Roach
  • 2008: Florence Nightingale: mevrouw Nightingale
  • 2008: Moeder, Mine: Margaret
  • 2008: Heartbeat: Margaret Watson
  • 2009: Londen, gerechtelijke politie: Phillipa Keegan
  • 2009: The Street: Nessa
  • 2009: Artsen: Liz Frobisher
  • 2009 Waking the Dead: Penny Cain
  • 2010: Capture Anthologieën: Fables & amp; Sprookjes: Margaret Travis
  • 2010: Een hartstochtelijke vrouw: Moira
  • 2010: 08:01 p.m .: Maggie
  • 2011: Walk Like a Panther: Margaret Bolton
  • 2011: In het Flynns: Mrs. Kuiper
  • 2012: Public Enemies: Kathy Whiteley
  • 2012: Whitechapel: Adelina Grace
  • 2012: Kidnap and Ransom: Janet Taylor
  • 2012: Vera Diane Barton
  • 2013: Frankie Jean Winters
  • 2013: The Mill: Hannah Greg